Witam

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

przemobiker

Witam

Post autor: przemobiker » 18 cze 2013, 10:09

Jestem ze Stalowej Woli, nie interesuje się kowalstwem, ale mam kuźnie :)
Moj pradziadek był mistrzem kowalstwa, a że nikt tego po nim nie przejął więc ja rewitalizuje działkę do swoich potrzeb, budowa domu itp.
Noi otóż kuźnia zmieni swoje zastosowanie, nie zostanie zburzona bo to całkiem zacny budynek :) jednakże pewne elementy muszą stamtąd zniknąć.
W zasadzie czyszczenie magazynów prowadzę już od ponad roku i odwiedziło mnie wiele osób z podkarpacia i okolic coś tam dla siebie zabierając.
Dlatego zalogowałem się na tym forum bo być może ktoś z Was trafiłby tam na coś dla siebie.
Na chwilę obecną rozebrałem już palenisko, troche ogarnąłem wnętrze i jest znowu kilka rzeczy do sprzedania. Z paleniska pozostała mi przywleczona z USA dmuchawa elektyczna używana do dnia dzisiejszego. Postaram się w innych tematach zamieszczać ogłoszenia. Mile widziane wiadomości prywatne. Za 2 tygodnie postaram się dostarczyć jakas obszerniejsza relacje zdjęć tego co jeszcze pozostało w moim posiadaniu.
Pozdrawiam:)
Wyprzedaż kuźni

Olo123

Post autor: Olo123 » 18 cze 2013, 10:55

Witam

Awatar użytkownika
Hiroshi

Post autor: Hiroshi » 19 cze 2013, 08:27

Warto kontynuować dzieło swego przodka. Życzę Ci dużo determinacji oraz uporu byś zdobył wprawę i mógł cieszyć się z własnoręcznie wykonanych wyrobów.
ps. Historia lubi powracać ;)
Sprawiedliwość bez mocy jest niczym,
Moc bez sprawiedliwości to tylko przemoc.

przemobiker

Post autor: przemobiker » 19 cze 2013, 08:55

Kształce się w zupełnie innej dziedzinie i nie będe miał czasu pewnie nawet na hobby dlatego pamiątki sobie zostawiam, a na pozostałe gadżety może pokusi się ktoś z forumowych zapaleńców :)
Wyprzedaż kuźni

metaljar

Post autor: metaljar » 23 cze 2013, 21:19

Witam, zatem czekamy na zdjęcia, może akurat będzie jakaś perełka w nich godna wyłowienia:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”