Młotki
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
VikingArt
Maciejka a byłeś za młotkami pod młynem ? tam można czegoś poszukać jest pewna buda gdzie jest prawie wszystko związanego z metaloplastyką (młotki przecinaki noże do tokarek i wiele innych) sam często kupuję tam młotki panowie mnie znają i z chęcią opuszczają trochę z ceny. teraz czekam na większą gotówkę i sam chcę zakupić u nich imadło kowalskie waga 70 kg. chcą 550zł i myślę że cena po negocjacjach pójdzie w dół o jeszcze jakieś 100-150zł bo leży u nich od roku i niema chętnych na początku chcieli 700zł. tam możesz podejść poszukać, ostatnio kupiłem tylko że u innego typa pod młynem kleszcze długie 4 sztuki za 45zł.
"Może i racja że kowal narzędia powinien robić sam"
Ciekawe czym by se odkuł młotek, gdyby nie miał w domu kupnego? Pewnie kamieniem:P
Niektórzy są sobie w stanie zrobić młot mechaniczny, spawarkę, giętarkę, młotki, kleszcze. Innym szkoda czasu i zawracania ogona bo zamiast tego mogę zrobić coś pięknego, co tylko oni potrafią.
Ciekawe czym by se odkuł młotek, gdyby nie miał w domu kupnego? Pewnie kamieniem:P
Niektórzy są sobie w stanie zrobić młot mechaniczny, spawarkę, giętarkę, młotki, kleszcze. Innym szkoda czasu i zawracania ogona bo zamiast tego mogę zrobić coś pięknego, co tylko oni potrafią.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
Pada co? Ty mnie obrażasz?:P
No ja własnie o tym piszę, Banan, żeby zrobić młotek, musiał mieć młotek:)
Są ludzie co robią smoki, zamiast młotki i ludzie co robią młotki zamiast smoków.
No ja własnie o tym piszę, Banan, żeby zrobić młotek, musiał mieć młotek:)
Są ludzie co robią smoki, zamiast młotki i ludzie co robią młotki zamiast smoków.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią