Reszta to tulko dobór ciekawych elemętów i ich kambinacja zestawienia.
Brama nie morzna powiedzieć ze brzytka:) taka jak karzda inna w tym przypadku.
Napewno dobrze zrobiona i funkcjonalna. Czasami wolę popatrzeć na dobrze zrobioną bramę z gotowców niz na jakiś wytwór kowalski wykonany ręcznie ale bez pojęcia i umiejętności.
Co do prac "wiśienki" super ze wkońcu jakaś realizacja u klijęta!! a z racji tego że jestem kibicem kobiet kowali i jednym z moich pierwszych nauczycieli byla kobieta kowal z Niemiec postaram się być miły i się nie czepiać:)
Projekt napewno ciekawy choć wedłyg mnie zupełnie nie trafiony i ma się nijak co do architektury domu.
Rzygacze troszkę wyglądają jak wiadra przybite do dachu i boję się ze przy obfitych opadach mogą się szybciej napełniać deszczówką niz ją oddawać
Pozatym łancuch troszkę za oczywisty!! i za delikatny w stosunku do rzygaczy,brakuje mu troszkę cięzaru i konsekwętnej formy.
Zaś kinkiet !! durzo lepiej by wyglądał jak by wisiał w zypełnie innym otoczeniu:)podobnie jak rzygacze troszkę mi niegra z archutekturą domu.
Ale niema się co czepiać
Tutaj moja kolejna realizacja z dziśiejszego dnia jeszcze w wymaga troszkę pracy ale powinno być ok.
Całość poraz kolejny wyjdzie bez spawania choć było to nie zamierzone ale z racji tego ze projekt całkowicie przypadkowy i całkiem z głowy więdz