UWAGA ! 1kU.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
samwieszkto
UWAGA ! 1kU.
Panowie przez przypadek zauważyłem że Forum Kowalskie wyszło właśnie z powijaków i osiągnęło moc rozruchową 1kU. [ kiloUserów ].
Jubilatem został kol. @BAFOMET.
Gratuluję administracji i życzę dalszych sukcesów.
Myślę że czas pomyśleć o rozszerzeniu formuły tego forum , tak aby wyszło z zaklętego kręgu hobbystycznego i stworzyło ofertę dla szerszej publiczności.
.... A BAFOMET mam nadzieję , będzie się mógł do tego przyczynić .
Jubilatem został kol. @BAFOMET.
Gratuluję administracji i życzę dalszych sukcesów.
Myślę że czas pomyśleć o rozszerzeniu formuły tego forum , tak aby wyszło z zaklętego kręgu hobbystycznego i stworzyło ofertę dla szerszej publiczności.
.... A BAFOMET mam nadzieję , będzie się mógł do tego przyczynić .
-
samwieszkto
-
Krzysztof Assman
-
samwieszkto
To prawda Krzysztofie ; tak zwykle bywa na forach .
Na forum wędkarskim na które często zaglądam jest zarejestrowanych 10kU.
a szacuje się że stale aktywnych jest raptem kilkaset osób.
Tyle że te kilkaset powoduje że jest wieczny ruch a online jest zawsze conajmiej kilkadziesiąt osób.
Dlatego postuluję rozszerzenie forum o działy mniej kanoniczne aby forum stało się atrakcyjne dla laików i dla specjalistów z innych dziedzin.
...co do giełdy , to powinno się ograniczać dostęp do niej dla "Nowych" przynajmniej w dziale " sprzedam".
Na forum wędkarskim na które często zaglądam jest zarejestrowanych 10kU.
a szacuje się że stale aktywnych jest raptem kilkaset osób.
Tyle że te kilkaset powoduje że jest wieczny ruch a online jest zawsze conajmiej kilkadziesiąt osób.
Dlatego postuluję rozszerzenie forum o działy mniej kanoniczne aby forum stało się atrakcyjne dla laików i dla specjalistów z innych dziedzin.
...co do giełdy , to powinno się ograniczać dostęp do niej dla "Nowych" przynajmniej w dziale " sprzedam".
-
Krzysztof Assman
Stosunkowo nie dawno była robiona czystka , Nie sądzę , aby co rok trzeba było usuwać userów . Przez te kilka miesięcy ciężko kogoś usuwać , tylko dlatego że nieaktywny . Może wyjechał ? Może jeszcze powróci i chciałby coś napisać . Kuba , czy fajnie by było , aby po pół roku niekatywności , twoje konta znikały z portali , na których jesteś zarejstrowany ?
-
samwieszkto
Historia architektury , historia sztuki , historia rzemiosła , historia kowalstwa i zabytki , konserwacja rekonstrukcja zabytków , historia meblarstwa , zasady konstruowania mebli i ergonomia , projektowanie i kompozycja plastyczna , mozaikarstwo , witrażownictwo , fusing , ceramika , emalierstwo, stolarstwo , snycerstwo , inkrustacja , grawerstwo , trawienie , złotnictwo srebrnictwo jubilerstwo , pozłotnictwo , galwanotechnika , platerowanie , obróbka skrawaniem , ludwisarstwo , blacharstwo samochodowe , blacharstwo architektoniczne ,metaloznastwo i spawalnictwo, Elektronarzędzia , geodezja geometria - narzędzia i technika ,,
rzeźba współczesna" , projektowanie komputerowe i 3D . Antykorozja i lakiernictwo , aerografia , malarstwo. Budownictwo , budownictwo drewniane , jeździectwo i powoźnictwo , bednarstwo , kołodziejstwo , zegarmistrzostwo , koleje , samochody , samoloty - zabytkowe i prototypowe , łucznictwo, repliki i modele.
To jest taki strumień świadomości - nie konkretne , przemyślane propozycje...ale wydaje mi się że wartoby przejąć parę bezdomnych tematów i powiększać forum.
rzeźba współczesna" , projektowanie komputerowe i 3D . Antykorozja i lakiernictwo , aerografia , malarstwo. Budownictwo , budownictwo drewniane , jeździectwo i powoźnictwo , bednarstwo , kołodziejstwo , zegarmistrzostwo , koleje , samochody , samoloty - zabytkowe i prototypowe , łucznictwo, repliki i modele.
To jest taki strumień świadomości - nie konkretne , przemyślane propozycje...ale wydaje mi się że wartoby przejąć parę bezdomnych tematów i powiększać forum.
-
Krzysztof Assman
-
Krzysztof Assman
-
prezesAdammm