Pozycjonowanie stron www
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Gdyby były ciekawsze sposoby to rynek pozycjonerski padłby dawno temu. Moje doświadczenia są takie, ze jeżeli czegoś potrzebuję to wpisuję hasło w wyszukiwarkę i na pierwszych pozycjach znajduję to czego szukam, a tu rządzą pozycjonerzy. Jeżeli będziesz próbował udowadniać swoje racje jak z wytopem bułatu to dajmy sobie na spokój z fachowością tego typu bo prawdopodobnie błądzisz po omacku. Tak z drugiej strony to nie chcę tego tematu rozciągnąć na ponad dziesięć stron, tylko dlatego, że myślisz, że wiesz. Rozumiem, napisz jeszcze coś w ramach kontry i na tym kończymy.
Zacząłem temat tylko z tego powodu że żal patrzeć jak brać kowalska (do której nie należę) czasem ma strony jak w latach 90, mniejszym złem jest WordPress. Html5 w którym bywają szablony kompensuje ubytek w SEO powodowany WordPressem, ze względu na nowy podział treści w kodzie html respektowany przez roboty wyszukiwarek.
Jeszcze bardziej można zredukować ubytek w SEO instalując: Platinum SEO Pack.
Jeszcze bardziej można zredukować ubytek w SEO instalując: Platinum SEO Pack.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Chlopaki, potrzebuję pomocy kogoś , kto posługuje się html-em. Moja strona nie była aktualizowana już pewnie od ponad roku, a kolega Bartek, który mi ją robił i aktualizował udaje, że nie otrzymuje ode mnie zapytań i próśb. Jeśli ktoś czułby się na siłach pomóc to proszę o informację na PW.
Kontakt 517355290