Logo forum
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
oo!:) bardzo przyjemne!
proste, kowalskie. Literki zmienić tak jak mowi Jolo i ja bym kowadelko oddal na cnc:P
mozna by sprobowac kika wariantow kowadel i bedzie piekne logo na koszulki! i na puncę:)
może niech kilka osób powkleja kilka róznych kowadelek i bysmy wybrali najbardziej wypasione. ???
proste, kowalskie. Literki zmienić tak jak mowi Jolo i ja bym kowadelko oddal na cnc:P
mozna by sprobowac kika wariantow kowadel i bedzie piekne logo na koszulki! i na puncę:)
może niech kilka osób powkleja kilka róznych kowadelek i bysmy wybrali najbardziej wypasione. ???
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
http://www.youtube.com/watch?v=9PJMk142 ... re=related
ja bym widział w logu:P takie kowadełko starsze. Te kowadła są naprawdę piękne(zwłaszcza te wgłebienia w bokach). tylko nie moge znaleźć rysunku takiego kowadła:/
moze ma ktoś w zbiorach foto takiego czeskiego kowadła?
ja bym widział w logu:P takie kowadełko starsze. Te kowadła są naprawdę piękne(zwłaszcza te wgłebienia w bokach). tylko nie moge znaleźć rysunku takiego kowadła:/
moze ma ktoś w zbiorach foto takiego czeskiego kowadła?
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
wiem Wacie, nasze są najpiękniejsze, ale może trochę za szerokie do logo. A takie czeskie,rzęźbione , to cud malina i ładnie się zmieści w obrys logo. tylko kto nam takie znajdzie? Maciej, kiedyś wklejał jakieś ryciny starych maszyn kowalskich, nie było tam kowadełek?
ok super:)
a jak byś przy okazji mógł zrobić 2 wersje z innymi literami(tzn. jedna wersja - obydwa wyrazy cienką czcionką , a druga wersja - obydwa wyrazy grubą czcionką)
Wat co masz? :-P
a jak byś przy okazji mógł zrobić 2 wersje z innymi literami(tzn. jedna wersja - obydwa wyrazy cienką czcionką , a druga wersja - obydwa wyrazy grubą czcionką)
Wat co masz? :-P
Mi też się podoba to okrągłe najbardziej, troche je wygładzić, dobrać czcionkę i wielkośc liter i będzie git. I idealne na puncę. Każdy członek stowarzyszenia mógłby mieć takie i przybijać na najlepszych pracach, np po konsultacji na forum, czy jak...
"kowal po to ma kleszcze żeby różne rzeczy trzymać"