Ściepa Narodowa
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Michal1987
- Grzegorz K.
- Administrator
Jacek-Sz nie rozpowszechniaj niesprawdzonych wiadomości "Bodajże na knives uczestnictwo w forum jest płatne," te niejako konkurencyjne,w pewnym stopniu, forum nie jest płatne, sam jestem tam zarejestrowanym użytkownikiem, zatem mam informacje z pierwszej i najpewniejszej ręki.
Jedyne opłaty jakie sobie przypominam na tym forum to opłaty dla biorących udział w testach noży, będącą kaucją mającą na celu zwrot powierzonych do testów noży.
Jedyne opłaty jakie sobie przypominam na tym forum to opłaty dla biorących udział w testach noży, będącą kaucją mającą na celu zwrot powierzonych do testów noży.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, 18:04 przez dumaeg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
Jak Banan zauważył sciepka jest dwa razy w roku do 7 marca musimy opłacić serwer bo nam forum wyłączą a do 13 lipca musimy opłacić domenę forumkowalskie.pl. Spokój to jest z serwerem w sensie pojemności i transferu miesięcznego - tu mamy zapas na długi czas.
Ale Koledzy drodzy nie może być tak, że ciężar utrzymania istotnych funkcji życiowych Forum ponosi około dwudziesu uzytkowników.
Zdaję sobie sprawę, że wiele osób ma problemy finansowe - sam też często jestem pod kreską ale na 1000 zarejestrowanych niech ze 150 osób jest stale korzystających - to nie trzeba być wybitnym ekonomistą ani posiadać Nobla z matematyki żeby wykalkulować , że wystarczyłoby kilka złotych od kazdego i byłby problem z głowy. A jak widać na załączonym obrazku z korzystaniem nie ma kłopotu ale z utrzymaniem już jest.
Dla mnie jest to przykre i zarazem żenujące , że co roku 20 osób się zrzuca na koszty a reszta ma w dupie...
Ot takie moje spostrzeżenia w temacie
Pozdrawiam
Maciej
Ale Koledzy drodzy nie może być tak, że ciężar utrzymania istotnych funkcji życiowych Forum ponosi około dwudziesu uzytkowników.
Zdaję sobie sprawę, że wiele osób ma problemy finansowe - sam też często jestem pod kreską ale na 1000 zarejestrowanych niech ze 150 osób jest stale korzystających - to nie trzeba być wybitnym ekonomistą ani posiadać Nobla z matematyki żeby wykalkulować , że wystarczyłoby kilka złotych od kazdego i byłby problem z głowy. A jak widać na załączonym obrazku z korzystaniem nie ma kłopotu ale z utrzymaniem już jest.
Dla mnie jest to przykre i zarazem żenujące , że co roku 20 osób się zrzuca na koszty a reszta ma w dupie...
Ot takie moje spostrzeżenia w temacie
Pozdrawiam
Maciej