Pytanie jest krótkie
Spotkania w Kuźni Kurpiowskiej
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
manieksoma
- Kontakt:
Zaczniemy pewnie tak koło dziewiątej ale jak znam życie to do 10 będzie już komplet
Poproszę jednak Jacka i Adama żeby przejechali przez Pułtusk i pomogli mi wrzucić dodatkowe palenisko i kowadło
Plany się mi pozmieniały więc będę rano i wszystko zaczniemy razem, dopiero później zniknę ale na koniec znów wrócę
Zapowiada się pogoda w miarę to można będzie postawić to przed kuźnią żeby było luźniej
A co do tematu to możecie zaproponować , reguła jest jedna : ma to być zabawa i na luzie
Duże młoty przywiozę jak zwykle tylko kto może to niech weźmie swoje ulubione drobne narzędzia 
Onegdaj się pytałem, czy ktoś reflektuje na dwa dni, niebyło żadnego odzewu.
Natomiast wracając do tematu, co robimy? Jak zwykle trzeba ze sobą przywieść narzędzia. Może, więc zorganizujmy się tak, aby wykonać, co niemiara szczypiec i innych przyrządów, aby na następny raz zabrać ze sobą tylko 1 (słownie: jeden) ulubiony młoteczek. Do tego jakiś gustowny stojaczek na to, co wytworzym
Natomiast wracając do tematu, co robimy? Jak zwykle trzeba ze sobą przywieść narzędzia. Może, więc zorganizujmy się tak, aby wykonać, co niemiara szczypiec i innych przyrządów, aby na następny raz zabrać ze sobą tylko 1 (słownie: jeden) ulubiony młoteczek. Do tego jakiś gustowny stojaczek na to, co wytworzym
Lepsze jest wrogiem dobrego
to niech ktos przytarga pretow 14 zbrojeniowych
pocietych na odcinki po te 30 cm czy cos
ja moge rączki sciągac
i niech ktos wezmie mlotek 1,5 kg dla mnie ja mam ale niebezpieczny 
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 21:08 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.