Logo forum
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
zrobimy tak, za chwile pojawia sie 3 wersje. I Wacie zrobisz ankiete. Przez najblizszy tydzien bedziemy głosować i zobaczymy która zostanie wybrana w sposób demokratyczny. Jeśli w między czasie ktoś bedzie miał ochote na stworzenie własnego logotypu to działacie. A na razie uczynimy jak powyżej wspomniałem, ok ?
- Agnieszka Pasek
dać klientowi 3 projekty do wyboru, a on wybierze ten który mam sie najbardziej podoba:D
bardzo dobrze! z tych trzech to pierwsze jest najładniejsze bo ma łuki (drugie kanciaste, a trzecie bez okna, ale za to z meczetem:) )
obiecuję, że nie będę już więcej marudził. podoba mi się :-P
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Nikiel w Górę serca inszallach.
Ja w takim razie podejmę naszą Polska Tradycje :-P .
Obramówka jak w jedynce
Data 2006 ( bo w tym roku powstało Stare Forum bez którego to kroku nie byłoby nowego
a reszta prawie jaz kartki Nikla. A do tych to jak bedę musiał . NIECH ŻYJE POLSKI INDYWIDUALIM HIP HIP HURRA.
INSZALLACH
HOWGH
Ja w takim razie podejmę naszą Polska Tradycje :-P .
Obramówka jak w jedynce
Data 2006 ( bo w tym roku powstało Stare Forum bez którego to kroku nie byłoby nowego
a reszta prawie jaz kartki Nikla. A do tych to jak bedę musiał . NIECH ŻYJE POLSKI INDYWIDUALIM HIP HIP HURRA.
INSZALLACH
HOWGH