Swołowo 2014 8-10 sierpnia!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
Jeszcze raz podaję ceny :
koszulki z grubszego materiału 26 zł/szt
koszulki z cieńszej bawełny 21 zł/szt
damskie są dostępne tylko w wersji cieńszej 21 zł/szt
dziecięce jak wyżej 21 zł/szt
wysyłka 1 szt kosztuje 8 zł
wysyłka 2-3 szt kosztuje 11zł (większa koperta i waga)
Zamówienia proszę kierować do mnie na PW podając rozmiar , ilość sztuk oraz sposób odbioru - czy w Swołowie czy wysyłka.
Zamówienia przyjmuję do 10 czerwca - po tym terminie nie będę już nikogo dopisywał do listy.
Pozdrawiam
Salaputro
koszulki z grubszego materiału 26 zł/szt
koszulki z cieńszej bawełny 21 zł/szt
damskie są dostępne tylko w wersji cieńszej 21 zł/szt
dziecięce jak wyżej 21 zł/szt
wysyłka 1 szt kosztuje 8 zł
wysyłka 2-3 szt kosztuje 11zł (większa koperta i waga)
Zamówienia proszę kierować do mnie na PW podając rozmiar , ilość sztuk oraz sposób odbioru - czy w Swołowie czy wysyłka.
Zamówienia przyjmuję do 10 czerwca - po tym terminie nie będę już nikogo dopisywał do listy.
Pozdrawiam
Salaputro
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 19:04 przez Salaputro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz K.
- Administrator
Bardzo podoba mi się ten pomysł, bardzo chętnie pomógłbym jakiemuś mistrzowiPrzydzielenie młodzików do majstrów popieram.
Mam też pytanie, czy będzie jakieś oficjalne przedstawienie uczestników albo naklejki z loginem na koszulce?
Chodzi mi o powiązanie osób z loginami z forum, żeby było wiadomo który to Nomad a który Banan
- Grzegorz K.
- Administrator
Nie widze najmniejszego problemu żeby każdy się przedstawił, ale jak to drzewiej bywało wszystko dzieje się na totalnym spontanie i ie ma potrzeby robić wieczorków zapoznawczych. Karteczkę z nikiem każdy może sobie przygotować, to dobry pomysł. Zrobię prosty wzór - czarno biały. każdy zainteresowany sobie druknie i napisze co trzeba.

- Grzegorz K.
- Administrator