regulamin regulaminem
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- porywacz_zwlok
- Kontakt:
regulamin regulaminem
więc witam się z wami wszystkimi
ponad dwadzieścia lat czynny zawodowo w korporacyjnym świecie tworząc wirtualne produkty i zamknięty w betonach wielkomiejskich postanowiłem chwilę przed syndromem wieku średniego coś zmienić. na początku roku wyprowadziłem się z dużego miasta na wieś a ostatnio odniosłem wielką potrzebę wytwarzania czegoś materialnego. ostatnio dość poważnie uczestniczę w rekonstrukcji wczesnośredniowiecznej i postanowiłem, że z pomocą waszej wiedzy uzupełnię w drużynie troszkę osprzętu. kowadło już jest, palenisko odbieram w najbliższym czasie i myślę, że jesienią w mojej wsi rozlegnie się odgłos młota uderzającego o kowadło
pozdrawiam z wielkopolski
PS: audiofil, fotograf, motocyklista ... oraz kilka innych chorób
ponad dwadzieścia lat czynny zawodowo w korporacyjnym świecie tworząc wirtualne produkty i zamknięty w betonach wielkomiejskich postanowiłem chwilę przed syndromem wieku średniego coś zmienić. na początku roku wyprowadziłem się z dużego miasta na wieś a ostatnio odniosłem wielką potrzebę wytwarzania czegoś materialnego. ostatnio dość poważnie uczestniczę w rekonstrukcji wczesnośredniowiecznej i postanowiłem, że z pomocą waszej wiedzy uzupełnię w drużynie troszkę osprzętu. kowadło już jest, palenisko odbieram w najbliższym czasie i myślę, że jesienią w mojej wsi rozlegnie się odgłos młota uderzającego o kowadło
pozdrawiam z wielkopolski
PS: audiofil, fotograf, motocyklista ... oraz kilka innych chorób
in nomine magnae veritatis
-
Krzysztof Assman
- porywacz_zwlok
- Kontakt:
- porywacz_zwlok
- Kontakt:
- porywacz_zwlok
- Kontakt:
- porywacz_zwlok
- Kontakt:
- porywacz_zwlok
- Kontakt:
nie karmić miłości i pasji? strasznebobodar pisze:porywacz_zwlok, niestety teraz to już - łem, na VZ 800, teraz przerwa, bo łapki mi zaczęły nawalać i bywało, że jak zacisnąłem na klamce to potrzebowałem pomocy żeby paluchy poodginaćAle to zjawisko jest jak znalazł w kowalstwie, przynajmniej młotek z graby nie wyleci
in nomine magnae veritatis