Nazywam się Damian, mam 17 lat (młody młody, ale z jakimi ambicjami!) i napiszę troszkę o sobie
Interesuję się od najmłodszych lat przede wszystkim rysunkiem. Te wszystkie szkolne konkursy, rysunki dla znajomych itd to było jednak za mało i przekonała mnie mama na naukę malarstwa. Od prawie trzech lat uczęszczam na indywidualne lekcje i mogę się już nazwać artystą, tak myślę

Oprócz tego od prawie dwóch lat robię coś ala cosplay'owanie. Zaczęło się od kostiumu Iron Man'a, prace trwały prawie rok (szkoła, materiały itd.). Później Darth Vader, mój ukochany Wiedźmin i Gandalf..Ja w stroju wiedźmina jestem na avatarze, jeśli chcecie mogę wrzucić zdjęcia z całej sesji albo resztę strojów
Uczestniczyłem w ślubie Jagiełły w Sanoku podczas Dni Sanoka, gdzie po raz pierwszy poznałem rekonstrukcję historyczną od zaplecza tak jakby. A dopiero od niedawna zainteresowałem się kowalstwem za pośrednictwem kolegi, który z dziadkiem robił to dość profesjonalnie już.
Wziął się pomysł, to trzeba zacząć działać - mam już palenisko z felgi, mam pień pod kowadło, na dobry początek mam szynę kolejową i płytę stalową 2,5cm (o tym opowiem kiedy indziej, to tylko przywitanie ^^), a w poniedziałek dokupuję resztę potrzebnych rzeczy w tym koks ii będę coś już działał.
Wszelkie zdolności plastyczne i konstrukcyjne mam, łapa choć chudym patyczak też mocna, to mam nadzieję że z waszą pomocą coś mi się uda zrobić w tym kierunku
Pozdrawiam!