Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Brak jakich kolwiek proporcji !!!!!Przez co praca wygląda pokracznie.
Przy tego typu realizacjach najwarzniejsze jest odwzorowanie proporcji jakie występują w naturze ,wielkość korpusu w stosunku do głowy ,szyji i tp.W twojej pracy nie trzyma się to kupy i dyskfalifikuje ja niezaleznie od tego jak dobrze jest zrealizowana.
Warto czasem poswięcic pare godzin na samym początku by dokładnie przeanalizować projekt ,zrobić nawewt pare wstępnych modeli z gliny bądz gipsu!!!!naprawde to pomaga i eliminuje takie blędy jak w twojej pracy.
Przy tego typu realizacjach najwarzniejsze jest odwzorowanie proporcji jakie występują w naturze ,wielkość korpusu w stosunku do głowy ,szyji i tp.W twojej pracy nie trzyma się to kupy i dyskfalifikuje ja niezaleznie od tego jak dobrze jest zrealizowana.
Warto czasem poswięcic pare godzin na samym początku by dokładnie przeanalizować projekt ,zrobić nawewt pare wstępnych modeli z gliny bądz gipsu!!!!naprawde to pomaga i eliminuje takie blędy jak w twojej pracy.
Paweł ma rację . Jest to praca o charakterze akademickim i wyraźnie widać błędy anatomiczne, które rzutują na ostateczny odbiór. Należy zwracać uwagę młodszym stażem kolegom, aby pomóc w rozwoju w dziedzinie kowalstwa artystycznego. Niemniej jednak ptak owy zasługuje na ocenę jako wyrób kowalstwa artystycznego tudzież metaloplastyki i myślę , że autor publikując swą pracę na publicznem forum ma pełną świadomość, że pojawią się ochy i achy a także słowa krytyki.
8-)
8-)