Sprzedam kowadło
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Sprzedam kowadło
Sprzedam kowadło 30kg bitnia równa, otwór kwadratowy przy rogu. Bitnia jak i róg bardzo twarde nie do wgniecenia. Zdjęcia wkrótce. Cena - 260zł + przesyłka na koszt odbiorcy. Wysyłka pocztą w dowolne miejsce kraju z płatnością przy odbiorze bądź odbiór osobisty.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2014, 18:03 przez RadeK, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem zainteresowanty. Koszt przesyłki jest w granicach 30 zł, więc się dogadamy ; )
Jak będziesz miał zdjęcia, to podeślij na krzysztof.klimiuk@prokulturamedia.pl
bądź tutaj po prostu wstaw ; ) Pozdrawiam.
Jeszcze pytanie - jedno czy dwurożne?
Jak będziesz miał zdjęcia, to podeślij na krzysztof.klimiuk@prokulturamedia.pl
bądź tutaj po prostu wstaw ; ) Pozdrawiam.
Jeszcze pytanie - jedno czy dwurożne?
Ogień płonący w twoim sercu, to i młot myśli w twojej głowie - to najpotężniejsza kuźnia. Świat jest twoim kowadłem.
Proszę bardzo zdjęcie
Od niewidocznej strony na odcinku ok 10-12 cm jest troszkę obłupana kwawędź. Bitnia ma bardzo delikatną "kołyskę" około 2mm głębokośći. Mam nadzieję że zbytnio to nie przeszkadza. Jak wspomniałem jest bardzo twarde i mocno dźwięczy przy każdym uderzeniu a więc wskazane mocne zamocowanie do pieńka jeśli nie chcesz ogłuchnąć. Prosiłbym kolegę o adres wysyłki na pw.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- SalomonMoor
Radek palenisko będzie cie kosztowało grosze. Cegły po 3 zeta w casto sztuk chyba 8, wełna 1 arkusz koszt 20 zł, silikon - 20 zł (żeby posklejać całość) i masz gotowe:) Suma wydatków - ok 60 zł
U mnie tak hula aż miło. Resztę dorobię później. A brakuje tylko obudowy czyli blachy i profili pod spód. Wiec jak Ci P. Janusz proponuje palnik i reduktor to bierz bo warto:)
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.
Ech, ale problem w tym że ja nawet 60zł nie mam
. Mam tylko parę groszy na wysyłkę. Jak bym się miał zabierać za palenisko gazowe to coś porządniejszego trza by zrobić, i mobilnego. Tak jak palenisko mobile Pana Janusza. A to jest troszkę większy koszt. Jak jakieś damasciki w końcu porobię i poopycham po kolegach to Panie Januszu na pewno się kiedyś skuszę na Pana palnik (ale raczej tez duży
).