bluza kowalska
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Talkus pisze:A może sugerować sie wzornictwem baikerów mają proste i czytelne,
Kalina pisze:Unikałabym angielskich słówek (blacksmith), nie musimy się wstydzić własnego języka.
Albo jak Talkus wyżej proponuje. Jeden i drugi pomysł fajnyNomad pisze: ... uważam że z przodu logo jest dobrym pomysłem a na plecach właśnie jakaś większą rycinę dać /.../ jak kowale wykuwają logo naszego forum ...
BANAN pisze:Proste i czytelne Czy może być coś bardziej czytelnego od naszego logo?
Wszystko święte słowa. I tu postawiłbym kropkęTalkus pisze:zostawic miejsce na indywidualne wszycie pózniej poszczegolnych imion i bedzie git
- SalomonMoor
FejsZbuka nie posiadam a temat mnie interesuje. Może ktoś wrzucić zdjęcie takiej bluzy? Zwykła czarna kangurka?
Pod logiem z przodu można doszyć osobną naszywkę z nickiem z forum. Z rozmówcą stoi się twarzą w twarz i zawsze wtedy można przeczytać z kim się ma doczynienia.
Pod logiem z przodu można doszyć osobną naszywkę z nickiem z forum. Z rozmówcą stoi się twarzą w twarz i zawsze wtedy można przeczytać z kim się ma doczynienia.
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.
a jak dojdzie ze bedzie jakies logo to niech podadza cene i indywidualnym nickiem i bez ja dopłace w razie czego...jak sie bawic to sie bawic:)
https://www.google.pl/search?q=kowale+w ... B450%3B470
wpiszcie w google kowadło kowal rysunek tam jest wszystko trzeba tylko dobrze zapytac
troche długi link ale powinien dzialac
https://www.google.pl/search?q=kowale+w ... B450%3B470
wpiszcie w google kowadło kowal rysunek tam jest wszystko trzeba tylko dobrze zapytac
troche długi link ale powinien dzialac
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator