Wszystko dobrze,aby tylko nie przesadzić bo co za dużo to nie zdrowo.Jak dla mnie to teraz jest git-wszystko jest bardzo dobrze widoczne.A jak dodamy grafię to i koszta dojdą.Oshizuka pisze:Pewnie byłoby tak ze zaprojektowalby, a jesi by to przeszlo i bylo wykorzystane to cos trzeba by mu bylo odpalic
bluza kowalska
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Arkadi, ma rację z tym za dużo
Jeszcze dodam od siebie, że nick raczej powinien być robiony indywidualnie, tak mi się zdaje, bo o ile się nie mylę, każda bluza z innym nickem traktowana mogłaby być jako osobny projekt, a to znacznie podniesie koszt. To moje domysły
Ponadto dodatkowy nick na plecach raczej zbędny gdy jest z przodu , z tyłu dodałbym tylko jakąś sentencję. To tyle , jeżeli chodzi o mój głos
Podpiszę się pod wolą większości
Finis coronat opus
Dzieło koronuje cel
E: Dara , to przykład, nie upieram się.
Jeszcze dodam od siebie, że nick raczej powinien być robiony indywidualnie, tak mi się zdaje, bo o ile się nie mylę, każda bluza z innym nickem traktowana mogłaby być jako osobny projekt, a to znacznie podniesie koszt. To moje domysły
Ponadto dodatkowy nick na plecach raczej zbędny gdy jest z przodu , z tyłu dodałbym tylko jakąś sentencję. To tyle , jeżeli chodzi o mój głos
Finis coronat opus
Dzieło koronuje cel
E: Dara , to przykład, nie upieram się.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 sty 2015, 18:27 przez Bodar, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzmot pisze:a może tak ? prosto i przejżyście tylko trzcionke ładniejszą
No właśnie z tym napisem kowal to jest tak ,że co 3 ma na nazwisko Kowal.Nosząc bluzę z napisem kowalstwo , każdy wie o co chodzi a do tego całkiem inaczej napis się prezentuje, bo jest więcej liter.Jeśli chodzi o łacinę to ustalaliśmy,że napisy będą po polskiemu,więc niema co świrować łaciny.Wiele osób nawet nie zdaje sobie sprawy,że nosząc taką bluzę na co dzień będzie się automatycznie reklamowało własną firmę-A jeśli damy napisy duposs hajjjos i nie wiadomo co jeszcze to taka bluza będzie ,tylko jako ciuch i nic po za tym(dla tego napisy po Polsku nie są złym wymysłem po za tym jesteśmy Polakami.
kowmal, widziałeś moją czapeczkę ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 sty 2015, 23:01 przez bey, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepsze jest wrogiem dobrego
Arkadi, Coś czuje, że zmęczony jesteś.
Żartował, już nie będę.
bey, WYPAS!, a kto stoi po bokach?
Żartował, już nie będę.
bey, WYPAS!, a kto stoi po bokach?
Ostatnio zmieniony 05 sty 2015, 23:03 przez kowmal, łącznie zmieniany 1 raz.