Stalowe rumaki. Swoje, kumpli i inne.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Trafiłeś w sednograffic pisze:zabawki fajne - ale chyba jeszcze nie przechodzę kryzysu wieku średniegohahahah
Najczęstsze przyczyny nabycia motóra w wieku średnim:
1. Stara rzeczywiście już jest stara i jej widok mierzi
2. Chęć sprawdzenia się z małolatami (motór dość dobrym wabikiem, czego nie można powiedzieć o jego włścicielu)
3. Stara nudna w łóżku, z czym wiąże się pkt 2.
4. Ogólnie dobry pretekst do wyrywania się z chałupy
5. Można wyskoczyć na jakiś zlocik i ululać się na umór z sobie podobnymi
To tylko część głównych przyczyn nabycia żelaza, najczęściej oficjalnie obudowane ideą wolności i takimi innymi, podobnymi bzdetami
No, oczywiście jest jakiś znikomy procent, który tym żyje i nie dorabia do tego żadnej historii. Po prostu to lubią, ale to zdecydowana mniejszość
Naraziłem się komuś? Być może
Tu pojawia się problem natury moralnej.Jacek-Sz pisze:Na kryzys wieku średniego nie znam lepszego lekarstwa jak sporo młodsza kobitka
Gdybym na ten przykład przygadał sobie 20 letnią pannę
(oczywiście za kasę albo inne korzyści,nie łudźmy się że to czar poważego wieku
To wyszło by na to że pukam laskę mlodszą od mojej córki,a to już zakrawa
na pedofilię z mojej strony a nekrofilię z jej .
Mam ale go zapijamgraffic pisze:Dara - a czujesz że masz robaka
A jako ciekawostka:
Teść mojego znajomego miał zdiagnozowanego raka na bebechach,nie pamietam
dokładnie co to było,ale nie istotne.
Facet ogólnie trunkowy.Kiedy poznal diagnozę zaczął chlać
na umór,dzień w dzień.
Kiedy po pół roku chlania dostał zapaści i zawieźli go
na szpital , okazało się (po odratowaniu pijaczyny) że
guz nowotworowy został całkowicie zniszczony przez alkohol.
Galopek do dzisiaj zyje,pije skromnie i dobrze się ma.
Czego sobie i forumowiczom życzę
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
Parę złotych pękło i parę lat , bo miał to być dobry temat na zarabianie prawdziwych pieniędzy. Niestety szybko się okazało , że nie w PolsceArkadi pisze:Parę złoty pękło.?Rury to nierdzewka ?,czy chromy ?Custom pisze:Temat bardzo fajny .
Moje klimaty to trajki hand made . Na zdjęciu Trajka na VW Garbusie 1600 .
Robiłem ją ze dwa lata.
Obecnie np. nie ma szans zarejestrować taki (robiony motocykl) wszędzie w europie się da , a u nas nie. Biórwy z Warszawy wprowadzając nowe unijne przepisy chcąc być bardziej unijni niż cała Unia położyły na łopatki cały segment SAM-ów i replik na amen.
Czyli trajak pozostaje nie zarejestrowany.?Custom pisze:Parę złotych pękło i parę lat , bo miał to być dobry temat na zarabianie prawdziwych pieniędzy. Niestety szybko się okazało , że nie w PolsceArkadi pisze:Parę złoty pękło.?Rury to nierdzewka ?,czy chromy ?Custom pisze:Temat bardzo fajny .
Robiłem ją ze dwa lata.![]()
Obecnie np. nie ma szans zarejestrować taki (robiony motocykl) wszędzie w europie się da , a u nas nie. Biórwy z Warszawy wprowadzając nowe unijne przepisy chcąc być bardziej unijni niż cała Unia położyły na łopatki cały segment SAM-ów i replik na amen.
Trajke udało się zarejestrować miesiąc przed wprowadzeniem tych chorych przepisów .Obecnie jest sprzedana , kupił ją gościu z Czech bo u nas nie znalazła nabywcy niestety , a wisiała przez rok na alledrogo. Obecnie zaczynam budowę takiej, jak na fotce ale też niestety zagranica.Arkadi pisze:Czyli trajak pozostaje nie zarejestrowany.?Custom pisze:Parę złotych pękło i parę lat , bo miał to być dobry temat na zarabianie prawdziwych pieniędzy. Niestety szybko się okazało , że nie w PolsceArkadi pisze:Parę złoty pękło.?Rury to nierdzewka ?,czy chromy ?Custom pisze:Temat bardzo fajny .
Robiłem ją ze dwa lata.![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.