Wycena ,
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
[quote="Krzysztof Assman"]Tak , barierka szału nie robi , poza tym ta napawana struktura liścia na zawijasie . Spawy też niedoszlifowane . Ale nie chcę zbyt wiele w układzie zmieniać , bo klient chce dokładnei taką . Jedyne zmiany które wniosę , to estetykę i dbałość wykonania . Boje się większych zmian , bo mogą być wtedy schody , niepotrzebne jazdy do klienta na pokazanie itp. A nie jest to też blisko .[/quo.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2014, 19:50 przez Arkadi, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Krzysztof Assman"]Tak , barierka szału nie robi , poza tym ta napawana struktura liścia na zawijasie . Spawy też niedoszlifowane . Ale nie chcę zbyt wiele w układzie zmieniać , bo klient chce dokładnei taką . Jedyne zmiany które wniosę , to estetykę i dbałość wykonania . Boje się większych zmian , bo mogą być wtedy schody , niepotrzebne jazdy do klienta na pokazanie itp. A nie jest to też blisko .[/quote.
Arkadi pisze.
U mnie jak klient chce zobaczyć moja realizację, to zapraszam go do
siebie, a nie na odwrót.
Arkadi pisze.
U mnie jak klient chce zobaczyć moja realizację, to zapraszam go do
siebie, a nie na odwrót.
Krzysztof Assman pisze:Zlecenie ustawione miałem na marzec , ale nie miałem potwierdzenia , więc terminu nie zajmowałem . Po cichu liczę , że nie będzie telefonu
U mnie potwierdzenie jest wtedy,kiedy spiszę umowę i pobiorę zaliczkę.Inaczej nie biorę takiego zlecenia pod uwagę.Na potwierdzenia dałem się nabrać 3 razy i wiecej razy nie mam zamiaru,bo na dany termin zostawałem bez zlecenia.
-
Krzysztof Assman
-
Krzysztof Assman
Kiedyś klient przywlókł mi przęsło z Castoramy i mówi " Jak pan zrobisz taniej to do roboty mam dwie działkiKrzysztof Assman pisze:Witam . Na ile można wycenić proste nogi do ławki ? Jako wzór klient podsyła nogi odlewane , i wiadomo już że nijak się mają do ceny kutychWzór prosty , tylko ile wycenić ?
a za taką jak na zdjęciu ile byś zaśpiewał?
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego