O ceny takich nie pytam
Praca
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
No nie pytaj
Tam juz sa pieciocyfrowe ceny za mebelki. I wlasnie dla tych okuc, wstawek, srubek potrzebowal nowy bosiunio majstra.
I pan majster musi nie tylko robic dobrze, musi rowniez myslec za pana inzyniera-dizajnera, co ich dwoch sie paleta pomiedzy biurem a warsztatem...
A zdjec zadnych nie bedzie, kaluzula jest, scisle tajne, podpisalem cyrograf i jak cos wychlapie i udowodnia ze wyszlo odemnie to adwokaci po sadach zaszczuja na smierc
I pan majster musi nie tylko robic dobrze, musi rowniez myslec za pana inzyniera-dizajnera, co ich dwoch sie paleta pomiedzy biurem a warsztatem...
A zdjec zadnych nie bedzie, kaluzula jest, scisle tajne, podpisalem cyrograf i jak cos wychlapie i udowodnia ze wyszlo odemnie to adwokaci po sadach zaszczuja na smierc
Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom
Tom
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
"Znaczy warsztat" jest w trakcie przenosin do nowego budynku, tak w przyblizeniu ok 6000 m2.
Caly czas zaznaczam ze to jest stolarnia
A w tej stolarni ok 500 metrow bedzie wylacznie dla mnie. Bez kurzu, pylu, trocin i calego tego szajsu. Lecz to dopiero od wrzesnia.
W piatek jezdzilem poogladac nowy zaklad i wyznaczyc miejsca dla maszyn, zaplanowac co i gdzie.
A dzisiaj bosiunio ni z tego ni z owego zapytal czy umiem kuc artystycznie
bo cos ma i musi mi pokazac ale teraz nie ma czasu. Nie uzyl okreslenia "ornamental" ani "scroll"
No i co ja mialem mu odpowiedziec ?
A do rozmowy wrocimy za jakis tydzien ...
Aha, prase balansowa na dobry poczatek juz mam, prawie nowka niesmigana
No i chyba przestane nazywac go "bosiunio", nie ten kaliber czlowieka
Caly czas zaznaczam ze to jest stolarnia
W piatek jezdzilem poogladac nowy zaklad i wyznaczyc miejsca dla maszyn, zaplanowac co i gdzie.
A dzisiaj bosiunio ni z tego ni z owego zapytal czy umiem kuc artystycznie
No i co ja mialem mu odpowiedziec ?
A do rozmowy wrocimy za jakis tydzien ...
Aha, prase balansowa na dobry poczatek juz mam, prawie nowka niesmigana
No i chyba przestane nazywac go "bosiunio", nie ten kaliber czlowieka
Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom
Tom
- Tom Oldsmith
- Kontakt: