Pierdołki Dracoriana
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
graffic
- Dracorian
- forumoholik
egojack1-tak,konto mam od dwóch lat,jednak dopiero od roku jestem na poważnie i od tegoż to czasu zacząłem konkretniejsze kroki.
A co konkretnie się nie podoba w pierwszym nożu?
Podczas kucia zaczął mi się wyginać,chciałem naprostować,ale postanowiłem poeksperymentować i zostawiłem do dalszego wygięcia.Mi się podoba [dla mnie jest wygodny i funkcjonalny].
A co konkretnie się nie podoba w pierwszym nożu?
Podczas kucia zaczął mi się wyginać,chciałem naprostować,ale postanowiłem poeksperymentować i zostawiłem do dalszego wygięcia.Mi się podoba [dla mnie jest wygodny i funkcjonalny].
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
Dara, o karbidzie zapomniałeś.Dara pisze: Petardy robiłem z saletry z cukrem,dezodorantów i spłonek do startera
Pamiętasz ze wtedy w sprzedaży były tylko korki i kabzle?
Jak były rozruchy to bomby szły jak woda
Dajcie sobie deko na wstrzymanie. Znam Draco, i wiem, że w to co robi wkłada wiele serca, że sprawia mu to wiele frajdy. Jest młody i takimi tekstami na pewno mu nie pomożecie. Oczywiście nie namawiam do "słodzenia", krytyka jak najbardziej, ale przy tym dajcie jemu wskazówki jak robić żeby było dobrze.
BTW- i zapomnieliście dodać, że jak mieliście tyle lat co Draco, to się ptakiem bawiliście
-
graffic
Nomad
krytyka krytyką - jestem za, nawet bardzo - byleby była konstruktywna
wiesz, nie jest sztuką napisać, że coś przypomina ucho od wiadra (sorry Dara
i tak lubię Twoje komentarze) - tylko wskazać konkretnie zdupione rzeczy oraz te które są wartościowe (bo człowiek dostaje punkt odniesienia) - jak stwierdzi się, że coś jest OK to żadna wartość, podobnie jak się twierdzi że coś jest kompletnie do d...
prywatnie przy ocenianiu biorę poprawkę na wiek i doświadczenie - jak ktoś ma 15 lat i robi coś od roku to nie można go wrzucać do tego samego wora co człowieka który ma 40-50 lat na karku i 20 lat doświadczeń - po prostu takim osobom stawiam zdecydowanie inne wymagania (dotyczy to również mnie samego)
krytyka krytyką - jestem za, nawet bardzo - byleby była konstruktywna
wiesz, nie jest sztuką napisać, że coś przypomina ucho od wiadra (sorry Dara
prywatnie przy ocenianiu biorę poprawkę na wiek i doświadczenie - jak ktoś ma 15 lat i robi coś od roku to nie można go wrzucać do tego samego wora co człowieka który ma 40-50 lat na karku i 20 lat doświadczeń - po prostu takim osobom stawiam zdecydowanie inne wymagania (dotyczy to również mnie samego)