Moja kuźnia- KUBA2
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Jacenty
- weteran forum
- Kontakt:
Dziurawnica to jedno z nielicznych narzędzi, którego mi brakuje. Ceny allegrowe trochę odstraszają i przyznam bez bicia, że szukam okazji. Kiedy okazja pojawia się na horyzoncie to zazwyczaj województwo małopolskie z opcją stawiennictwa osobistego. Niestety cała Polska do przebrnięcia więc koszt paliwa przekroczy cenę rzeczywistą.

-
graffic
- Jacenty
- weteran forum
- Kontakt:
Może coś się zmieniło w kwestii przesyłek kurierskich ponieważ całkiem niedawno próbowałem znaleźć firmę przewozową, mogącą w moim imieniu polecieć we wskazane miejsce i d..p. Robili pod górę więc siłą rzeczy zniechęciłem się. Może macie doświadczenie w zlecaniu tego typu kursów to dajcie cynka, która z firm chętnie podejmie się zadania. Najciekawsze narzędzia jakiekolwiek to odległe małopolskie więc namiary na tani przewóz mile widziane. 
Jacku bardzo chętnie pomogę bo często wysyłam i paczki i palety wejdź na stronę szybka paleta.pl musisz się tam zarejestrować jak na forum i po sprawie to palety a paczki zamawiam w firmie Sendit z tym że tu musisz sam wydrukować papiery przewozowe i potwierdzenie odbioru przez kuriera to jedyne utrudnienie przysyłają link na pocztę no i oczywiście w obu firmach musisz zapłacić z góry przelewem. Nie robią żadnych problemów co więcej na ogół paczka-paleta na drugi dzień ląduje u klienta. Można tam też zamówić paczkę od klienta do Ciebie -- wypełniasz to w formularzu zamówieniaJacek-Sz pisze:Może coś się zmieniło w kwestii przesyłek kurierskich ponieważ całkiem niedawno próbowałem znaleźć firmę przewozową, mogącą w moim imieniu polecieć we wskazane miejsce i d..p. Robili pod górę więc siłą rzeczy zniechęciłem się. Może macie doświadczenie w zlecaniu tego typu kursów to dajcie cynka, która z firm chętnie podejmie się zadania. Najciekawsze narzędzia jakiekolwiek to odległe małopolskie więc namiary na tani przewóz mile widziane.
-
egojack1
Jacek-Sz, Sprawdź też w Best Post i Tania Paczka, to są też pośrednicy, u których dostaniesz dobre ceny, bo mają umowy z wieloma firmami kurierskimi, u których kupują usługi hurtem.
Przy dużych paczkach czy paletach z reguły jest u takich pośredników taniej niż w firmie kurierskiej.
Zasady współpracy podobne jak napisał Animal.
Przy dużych paczkach czy paletach z reguły jest u takich pośredników taniej niż w firmie kurierskiej.
Zasady współpracy podobne jak napisał Animal.