Foto-śmieciarze
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Wstawiłem ograniczenie załączników do 500 kB. W cytowanym wcześniej temacie dodałem wpis w którym zachęcam do współpracy forumowicza informatyka 
Panowie, nie śledzę całego forum. Nie mam na to szans. Dlatego liczę na waszą pomoc, jeżeli widzicie spamera, wulgaryzmy, arcymistrzostwo czy inne niewymienione a irytujące to prosze zgłaszajcie mi to na PW.
Po co zakłądać tematy w których bije się pianę? Widzisz problem - zgłoś adminowi.
Panowie, nie śledzę całego forum. Nie mam na to szans. Dlatego liczę na waszą pomoc, jeżeli widzicie spamera, wulgaryzmy, arcymistrzostwo czy inne niewymienione a irytujące to prosze zgłaszajcie mi to na PW.
Po co zakłądać tematy w których bije się pianę? Widzisz problem - zgłoś adminowi.

- Helga ten-door
A może należałoby rozszerzyć uprawnienia niektórym starym forumowiczom ,tym którzy znają specyfikę forum oraz codziennie są zalogowani.
Na ich miejsce powołać młodych zaciętych modów do przyuczenia.
Wszak kilku starych czerwonych jak Nikiel,Wszebąd,Wat ani widu ani słychu od dłuższego czasu.
Uważam też że jest potrzebny jeden lub dwóch forumowiczów na stanowisko //admin -kat//,którzy rygorystycznie oraz bezwzględnie będą flekowali oraz dyscyplinowali niepokornych .(rzecz jasna grzecznie ale i bezwzględnie).
Ilość tematów powtarzających się,z jedną lub dwiema odpowiedziami ,nic nie wnoszących nowego jest po prostu porażająca.
Jak tak dalej pójdzie to niedługo silnik forum do wymiany,
Na ich miejsce powołać młodych zaciętych modów do przyuczenia.
Wszak kilku starych czerwonych jak Nikiel,Wszebąd,Wat ani widu ani słychu od dłuższego czasu.
Uważam też że jest potrzebny jeden lub dwóch forumowiczów na stanowisko //admin -kat//,którzy rygorystycznie oraz bezwzględnie będą flekowali oraz dyscyplinowali niepokornych .(rzecz jasna grzecznie ale i bezwzględnie).
Ilość tematów powtarzających się,z jedną lub dwiema odpowiedziami ,nic nie wnoszących nowego jest po prostu porażająca.
Jak tak dalej pójdzie to niedługo silnik forum do wymiany,
Co najwyżej ślusarz,
-
egojack1
Helga ten-door, Zgadzam się z Tobą, że porządek i dyscyplina na Forum powinny być.
Ale nie można popaść w przesadę i tworzyć instytucji typu zacięci młodzi moderatorzy i z nimi admin - kat, bo już będzie to blisko do wypaczeń i do trybunału inkwizycji, a z czasów nam bliższych i nie tak groźnych do forum elektroda.pl, które choć zacne i znamienite, to mniej obyci z tematami ludzie boją się cokolwiek napisać, bo grasują tam właśnie tacy młodzi gniewni moderatorzy
.
Ale nie można popaść w przesadę i tworzyć instytucji typu zacięci młodzi moderatorzy i z nimi admin - kat, bo już będzie to blisko do wypaczeń i do trybunału inkwizycji, a z czasów nam bliższych i nie tak groźnych do forum elektroda.pl, które choć zacne i znamienite, to mniej obyci z tematami ludzie boją się cokolwiek napisać, bo grasują tam właśnie tacy młodzi gniewni moderatorzy
- Helga ten-door
Być może troszeczkę sprawę przerysowałem i wyraziłem się zbyt dosadnie.
Ale chyba niewiele.
W regulaminie jest punkt o tym żeby sprawdzić czy dany temat nie był już poruszany.
Jeśli nie to dopiero zakładam wątek.
No tak ,sprawa niby prosta i czytelna.Ale kto czyta. no bo i po co jakiś głupi regulamin.
Jest też wątek -szybkie pytania -szybkie odpowiedzi-ale po co ,-mam internet ,jestem młody i nie będę szukał bo mi szkoda czasu i mam to w żopie ,,zakładam temat a wy mi tu szybciutko pisać i dawać przepisy stare zgredy.Bo jak nie to się wkurzę i wam tu wygarnę.
O niewidocznych fotach już było.
O to mi właśnie chodzi z katem.(grzeczność i kultura na najwyższym poziomie wskazana oczywiście)
Ano tak to jest że od czasu do czasu musi być trzęsienie ziemi.Lepiej wtedy wszystko rośnie.
Ale chyba niewiele.
W regulaminie jest punkt o tym żeby sprawdzić czy dany temat nie był już poruszany.
Jeśli nie to dopiero zakładam wątek.
No tak ,sprawa niby prosta i czytelna.Ale kto czyta. no bo i po co jakiś głupi regulamin.
Jest też wątek -szybkie pytania -szybkie odpowiedzi-ale po co ,-mam internet ,jestem młody i nie będę szukał bo mi szkoda czasu i mam to w żopie ,,zakładam temat a wy mi tu szybciutko pisać i dawać przepisy stare zgredy.Bo jak nie to się wkurzę i wam tu wygarnę.
O niewidocznych fotach już było.
O to mi właśnie chodzi z katem.(grzeczność i kultura na najwyższym poziomie wskazana oczywiście)
Ano tak to jest że od czasu do czasu musi być trzęsienie ziemi.Lepiej wtedy wszystko rośnie.
- Grzegorz K.
- Administrator
- Helga ten-door
Czytanie nie boli,uwierz mi.forum elektroda.pl, które choć zacne i znamienite, to mniej obyci z tematami ludzie boją się cokolwiek napisać, bo grasują tam właśnie tacy młodzi gniewni moderatorzy
Dla początkujących forum jest olbrzymią dawką wiedzy.I bardzo dobrze.
Jak zaczynałem nie było internetu i wszystko musiałem sam wydrapać pazurami.I tylko dzięki temu dzisiaj coś tam potrafię.Zelazo uczy pokory tych którzy chcą coś działać.Tak było kiedyś .Z perspektywy czasu uważam że to jest najlepsze rozwiązanie.
A dziś ,no cóż.?
Wpada jeden z drugim ,no i dawać mi tu biegusiem wszystko na tacy bo jak nie to się
wkurzę.
Moderator nie powinien być gniewny tylko grzecznie sprowadzający na ziemię co bardziej krwistych zapaleńców.
Fakt, bez bata to koń też nie pojedzie. Sam się kiedyś zdziwiłem, że nie dostałem po łapach, gdy za bardzo się zapędziłem poza regulamin forum. Niemniej od tamtego czasu staram się pilnować.Helga ten-door pisze:Uważam też że jest potrzebny jeden lub dwóch forumowiczów na stanowisko //admin -kat//,którzy rygorystycznie oraz bezwzględnie będą flekowali oraz dyscyplinowali niepokornych .(rzecz jasna grzecznie ale i bezwzględnie).
... z gołębim sercem. Jakby tacy w średniowieczu byli, to by im toporki pordzewieli.Grzegorz K. pisze:Ja bywam katem...
Egojac'ku1, tu się z Tobą nie zgodzę. Nie rozwinę myśli, bo nie powtarzać Helgi ten-door, i Grzegorza K..egojack1 pisze:Ale nie można popaść w przesadę i tworzyć instytucji typu zacięci młodzi moderatorzy i z nimi admin - kat, bo już będzie to blisko do wypaczeń i do trybunału inkwizycji, a z czasów nam bliższych i nie tak groźnych do forum elektroda.pl,
- Grzegorz K.
- Administrator
-
egojack1
- Grzegorz K.
- Administrator