Brakuje mi też przycisku oznacz jako przeczytane w zakładce nieprzeczytane posty
Zmiany na Forum.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Zmiany na Forum.
Bananie w podpisie posta mi brakuje.
Brakuje mi też przycisku oznacz jako przeczytane w zakładce nieprzeczytane posty

Lepsze jest wrogiem dobrego
-
egojack1
Jest też inna niedogodność we wskazywaniu nieprzeczytanych postów.
Mam np wszystkie posty przeczytane. Pojawia się w jakimś temacie nowy post. Znajduję go poprzez napis "nieprzeczytane posty". Po wejściu w temat na starym forum użytkownik był kierowany od razu w miejsce tematu, gdzie zaczynały się nieprzeczytane posty. Tutaj wciąż jest się kierowanym na sam początek tematu, i miejsca gdzie się zaczynają świeże trzeba samemu szukać.
Tak samo się dzieje, gdy się wejdzie w jakikolwiek temat. Nie jest się kierowanym w miejsce, gdzie się przeczytało ostatni post, lecz zawsze na początek.
Mam np wszystkie posty przeczytane. Pojawia się w jakimś temacie nowy post. Znajduję go poprzez napis "nieprzeczytane posty". Po wejściu w temat na starym forum użytkownik był kierowany od razu w miejsce tematu, gdzie zaczynały się nieprzeczytane posty. Tutaj wciąż jest się kierowanym na sam początek tematu, i miejsca gdzie się zaczynają świeże trzeba samemu szukać.
Tak samo się dzieje, gdy się wejdzie w jakikolwiek temat. Nie jest się kierowanym w miejsce, gdzie się przeczytało ostatni post, lecz zawsze na początek.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Nawet nie zwróciłem uwagi, że tak byłobey pisze:Bananie w podpisie posta mi brakuje.
Kontakt 517355290
No, niech techniczny działa
, ale mam jedną wskazówkę/prośbę na przyszłość: czy można na Mini-Chatcie zrobić blokadę w pisaniu (tak jak na starym) po osiągnięciu 500 znaków? Bo teraz to można pisać i pisać i dopiero przy wysyłaniu okazuje się że został przekroczony limit . Dziękuję za wysłuchanie 
Oddajcie nasze stare forum..

Zaczyna to nabierać kształtów... Będzie dobrze
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Co się zaloguję to jest jakaś zmiana. Ale nawet mi się to podoba. Lol dobra robota 
Doświadczenie to coś co zdobywamy zaraz po tym jak było nam potrzebne ;-)
Czy przy okazji tych reform można by "gdzieś" wyeksponować zdjęcie pracy miesiąca? Kiedyś było to zabunkrowane, mało widoczne a ponieważ ekspozycja jest jedyną nagrodą w tym konkursie to wypada by była zaszczytna.
"Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre równiejsze"
o rety jak ładnie
będe musiał zakupić okulary bo przed tem to na węch sie kierowałem a teraz musze patrzeć co gdzie jest
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Słuszne spostrzeżenie. Pomyśł @LoL jak to zrobićMagda pisze:Czy przy okazji tych reform można by "gdzieś" wyeksponować zdjęcie pracy miesiąca? Kiedyś było to zabunkrowane, mało widoczne a ponieważ ekspozycja jest jedyną nagrodą w tym konkursie to wypada by była zaszczytna.
Kontakt 517355290
Ufff. Wreszcie znalazłem jakieś info, o co chodzi.
Zmiany, cóż wiadomo, czasem trzeba coś naprawić, wyremontować etc. Jednak brak informacji rozesłanej automatycznie na maila, powoduje dezorientację wśród ludzi. (moja pierwsza reakcja "Co jest k***? Nie ma naszego forum?!")
Działajta se spokojnie Panowie, ale rozelijcie na maile info, że forum w trakcie remontu jest i wróci do normy.
Popieram sugestie dot. wyeksponowania zwycięskiego zdjęcia Pracy miesiąca oraz automatycznego otwierania tematu na pierwszym nieprzeczytanym poście.
A i czytelność, wyraźność i przejrzystość mogłyby być lepsze.
Pozdrawiam technicznych :-)
Zmiany, cóż wiadomo, czasem trzeba coś naprawić, wyremontować etc. Jednak brak informacji rozesłanej automatycznie na maila, powoduje dezorientację wśród ludzi. (moja pierwsza reakcja "Co jest k***? Nie ma naszego forum?!")
Działajta se spokojnie Panowie, ale rozelijcie na maile info, że forum w trakcie remontu jest i wróci do normy.
Popieram sugestie dot. wyeksponowania zwycięskiego zdjęcia Pracy miesiąca oraz automatycznego otwierania tematu na pierwszym nieprzeczytanym poście.
A i czytelność, wyraźność i przejrzystość mogłyby być lepsze.
Pozdrawiam technicznych :-)
Demokracja - tyrania większości nad mniejszością.
- Grzegorz K.
- Administrator
- Dziad Kowalski
Nie działa wyszukiwarka forumowa. Znajduje jedynie to co było po "wielkiej zmianie" W starych postach już nie grzebie.