Jestem Krzysztof , mam 26 lat mieszkam w okolicach Kalisza
zawodowo jestem operatorem Koparki ale zainteresowań mam aż nad to by na wszystkie starczyło czasu i pieniędzy
Wychowałem się w warsztacie grzebiąc rożne to wynalazki strugając w drewnie jak i spawając spawarką - ogólnie rzecz biorąc jestem samoukiem
kilka lat temu już zainspirowałem się kowalstwem ale wtedy brak było możliwości by to rozwijać i temat umarł.
Od jakiegoś czasu powróciłem do tematu i postanowiłem to rozwijać ponieważ widzę się w tym a każda godzina spędzona w warsztacie to dla mnie mile spędzony czas , do szczęścia brak mi tylko narzędzi i wiedzy podstawowej by móc tworzyć widziane na różnych zdjęciach przedmioty
może jeszcze w tym roku zakupie kowadło palenisko a w tym czasie próbuje robić norze z starych twardych tarcz od piły do drewna
z tematem raczkuje bo kończę dopiero drugi swój nóż ale każdy kolejny to ważna a lekcja ( jestem perfekcjonistą )
W głębi serca marzy Mnie się własna kuźnia artystyczna by móc tworzyć takie noże z stali damasceńskiej ale i inne bardzo interesujące przedmioty które widziałem na zdjęciach ;]