WItam Wszystkich
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
WItam Wszystkich
Witam wszystkich. Od dawana interesowały mnie przedmioty wykonane ręcznie z metalu. W szkole przez dwa mce mielismy nawet kuznie gdzie mialem pierwszą przygodę z kowalstwem. W szkole tez mialem przedmiot -materiałoznastwo. Po wyjezdzie za granice znowu poszedłem do szkoły i znowu nauka o modułach Younga i belkach. W pracy, a pracuje jako elektro mechanik ( z wiekszym naciskiem na to drugie) ,zacząlem mieć pierwsze kontakty z metodą spawania TIG w czym dalej trenuje ponieważ nierdzewki firma ma dużo bo branża spożywcza, wiec można sie bawic .. Chcę wrócić do ojczyzny za jakies dwa lata i przez ten czas chcę i nawet juz zacząlem kompletowac wyposażenie. Mam TIGa Magnum dwie szlifierki Dewalt do metalu i przecinarkę tarczową do metalu METABO. Wiem że jeszcze długa droga przede mną ale gdzies mi to nie daje spokoju i pomału krok za krokiem idę naprzód. Dziekuje wszystkim za te nwszystkie cenne informacje, ktore już znalazłem na forum i te , do których dotrę.
Michał
Michał
Re: WItam Wszystkich
Cześć 
Doświadczenie to coś co zdobywamy zaraz po tym jak było nam potrzebne ;-)
Cześć 
Witam ponownie po 4 latach. Wróciłem do Polski. Zacząłem realizację swojego projeku ogrodzenia. Nigdy wcześniej nie robiłem takich rzeczy jak kowalstwo ale przyznaję że zaczyna mnie ten temat wciągać. Myślę podzielić się wkrótce pierwszymi zdjęciami. Oczywiście cały czas się uczę ale miło zdobywać doświadczenie.
Witaj. Powodzenia.
Cześć 
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Cześć 
Że przez prawie cztery lata braku Twojej aktywności na Forum nie wypatrzył tego taki jeden "czyściciel kont" ? ... na szczęście
Że przez prawie cztery lata braku Twojej aktywności na Forum nie wypatrzył tego taki jeden "czyściciel kont" ? ... na szczęście
Cześć, powodzenia! 
Cześć