Szkoła Kowalstwa Hereford Anglia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Szkoła Kowalstwa Hereford Anglia
to jest szpital , a nie kuznia

napewno są to dwa worki do zbierania zanieczyszczeń

Akurat posprzątane bo tydzień wolny
drugi warszat jest ogólnie o wiele czystrzy bo tam głównie stolarze i jubilerzy siedzą. Co do systemu odsysu pyłów porobie więcej zdjęć jak będzie okazja. Uczęszczam na 3 letnie studia na kierunku Kowalstwo Artystyczne, po których dostajesz licencjat można poźniej robić magistra na kierunku "Contemporary Arts" pieron wie jak to przetłumaczyć chyba Sztuka Nowoczesna, studia wyglądaja tak że 3 dni siedzimy na kuźni reszta to projektowanie i rysunek, pozatym ekstra spotkania z kowalami np. z Roberto Giordani http://www.corsiferrobattuto.com/en/rob ... rdani.html lub Jake James http://www.jakejames.ca/
Ciąg dalszy wycieczki warsztat spawnalniczy

Ciekawy materiał, jeżeli można więcej to proszę
LelesPL, mam prośbę: zmniejsz zdjęcia do ok 1000 pix, bo te (ponad 5kpix) się długo otwierają. Użytkownicy mający jeszcze wolniejsze łącza niż moje zapewne rezygnują z wejścia tutaj, a szkoda
LelesPL, mam prośbę: zmniejsz zdjęcia do ok 1000 pix, bo te (ponad 5kpix) się długo otwierają. Użytkownicy mający jeszcze wolniejsze łącza niż moje zapewne rezygnują z wejścia tutaj, a szkoda
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Leszek, właśnie, zmniejszaj zdjęcia i wrzucaj je w formie załącznika bezpośrednio na forumowy serwer. Przynajmniej po jakimś czasie nie znikną.
Kontakt 517355290
okej zrobi się
Ty to masz szczęście, że w tym momencie, uczyć Ci sie przyszło (i tu dokończę ze smutkiem) w kraju nie nad Wisłą... Ty to masz szczęście...
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Szczęście tu raczej nie miało roli młody też nie jestem 32 lata na karku, po prostu robota mnie wkurzała i pewnego pięknego dnia postanowiłem wrócić do szkoły i zacząć robić co mi się podoba