Nieśmiałe pytanie.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Nieśmiałe pytanie.
Zabrzmi to może śmiesznie, ale zapytam.
Najpierw parę informacji :
- jestem 33letnim pracownikiem biurowym,
- posiadam zerowe doświadczenie w tematyce...
- jestem z Trójmiasta
I teraz pytanie:
Czy jest jakakolwiek możliwość przyuczenia, nie koniecznie profesjonalnego, dla takiego osobnika jak ja?
Raczej żaden kowal nie weźmie takiego zielonego, starego konia jak ja, na czeladnika. W dodatku po godzinach, bo pracować muszę, aby się utrzymać...
Brakuje jakichś warsztatów, kursów... To taki piękny zawód.
Dzięki i pozdrowienia dla Was. Wspaniała pasja.
Maniek
Najpierw parę informacji :
- jestem 33letnim pracownikiem biurowym,
- posiadam zerowe doświadczenie w tematyce...
- jestem z Trójmiasta
I teraz pytanie:
Czy jest jakakolwiek możliwość przyuczenia, nie koniecznie profesjonalnego, dla takiego osobnika jak ja?
Raczej żaden kowal nie weźmie takiego zielonego, starego konia jak ja, na czeladnika. W dodatku po godzinach, bo pracować muszę, aby się utrzymać...
Brakuje jakichś warsztatów, kursów... To taki piękny zawód.
Dzięki i pozdrowienia dla Was. Wspaniała pasja.
Maniek
Re: Nieśmiałe pytanie.
Cześć. Też jestem zielony. Najlepiej będzie, jak zostaniesz na tym forum tak jak ja. Czytam, czytam, czytam i od czasu do czasu zadaję nieśmiałe pytanie
. A tak na poważnie, to też pracuję, a po godzinach czytam posty na tym forum i oglądam na youtubie filmiki z wykuwania różnych rzeczy. Jeżeli chodzi o warsztaty i kursy to zdaje mi się, że jest coś takiego jest organizowane w Wojciechowie, ale to muszą potwierdzić koledzy z forum. Poczytaj trochę, są różne spotkania Kowali. W tym tygodniu np. jest spotkanie w Pniewie, w Kuźni Kurpiowskiej.
Jeszcze raz witaj
Jeszcze raz witaj
Prawie wszyscy jesteśmy początkujący i jeśli o mnie chodzi to czytać się nie chce, a jedynie oglądam obrazki
. Witaj i pytaj, a w miarę możliwości pomożemy. 
Może nie tyle naiwny, a taki co potrafi czytać 
Dzięki chłopaki.
Małymi krokami zatem.
Pozdr!
Małymi krokami zatem.
Pozdr!
Witaj! Ja praktycznie jestem zielony, ale teoretycznie to już ładny kolorek złapałem. Według tabelki jakieś 800 stopni. Wałkuję to forum od trzech miesięcy jak mantrę i powiem Ci, że warto. Wiele jest wytłumaczone na "chłopski rozum", co pomaga bardzo, bardzo dużo. Także witaj i czytaj ile wlezie!
Same Shreki, zieloni się odezwali
Witaj Maniek
Witaj Maniek