A, i do podziału wiozę kawał kloca na okładki. Twarde, ciężkie drzewo egzotyczne. Między słojami mieni się kolorem złota. Chyba widziałem takie w wypasionych starych kościołach i nie żebym rąbną to z ołtarza.
Spotkania w Kuźni Kurpiowskiej
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Spotkania w Kuźni Kurpiowskiej
Widzę, że robi się poważnie.
Idę jeszcze wyryć logo na ryngrafiku.
A, i do podziału wiozę kawał kloca na okładki. Twarde, ciężkie drzewo egzotyczne. Między słojami mieni się kolorem złota. Chyba widziałem takie w wypasionych starych kościołach i nie żebym rąbną to z ołtarza.

Siemka. Pytanie co do mojego posta, którego pisałem jakiś czas temu. Czy ktoś potrzebuje podwózki z Warszawy lub okolic? Bo nie wiem jak Planować jazdę 
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Prawdopodobnie z Warszawy lub Pułtuska trzeba będzie zabrać krismilkę.
Kontakt 517355290
oki Jak coś to mogę zabrać ale potrzebuje namiaru skąd zabrać albo telefonu, żeby to z Nim uzgodnić 
Jak jest rozwiazana kwestia zarcia? Kazdy sobie/jakas sciepa/ po prostu bedzie. 
Moja stronka: https://www.facebook.com/bjcustom
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Krismilka będzie w Warszawie ok. 9,00. Kogoś wyślemy po niego z kuźni do Pułtuska.mori_5 pisze:oki Jak coś to mogę zabrać ale potrzebuje namiaru skąd zabrać albo telefonu, żeby to z Nim uzgodnić
Kontakt 517355290
Cześć. Dzięki za super czas, spędzony w Kuźni
. Miło było poznać Was wszystkich. Dziękuję Panie Januszu, za pokazanie zalet gazówek
.
Mam nadzieję, że następnym razem, będę mógł przyjechać na spotkanie w pełni sprawny
.
Mam nadzieję, że następnym razem, będę mógł przyjechać na spotkanie w pełni sprawny
Szczęśliwy w domciu z browarkiem w dłoni. Meldować pomyślne powroty 
Lepsze jest wrogiem dobrego
-
egojack1
Zgłaszam powrót bez uwag. Dzięki wszystkim którzy byli.

Ja, Jacek i Kacper, też na miejscu.
Gratulacje dla Kobusza !!!
Gratulacje dla Kobusza !!!
Od jednego piwa i telefonu do kierowczyni w domku
Dzięki za, jak zwykle wspaniałą atmosferę .
P.s. Marianna przesiała już część zdjęć jak zrobi z tego co pozostało galeryjkę natentychmiast wystawi.
Pozdrowienia dla Kuby
facet wymiata
))
Dzięki za, jak zwykle wspaniałą atmosferę .
P.s. Marianna przesiała już część zdjęć jak zrobi z tego co pozostało galeryjkę natentychmiast wystawi.
Pozdrowienia dla Kuby