Witam Wszystkich forumowiczów

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Rokoko Adam M.

Re: Witam Wszystkich forumowiczów

Post autor: Rokoko Adam M. » 02 maja 2016, 19:15

BANAN pisze:Dodam tylko, że Adam jest jednym z nielicznych kowali dzięki umiejętnościom których pewna firma pierwszoligowa zbudowała swoją pozycję. Jest więc naprawdę od kogo się uczyć. Polecam. A tak w ogóle to długo Ci zajęło trafienie na nasze forum :) Witaj. Myślę, że kluczową informacją dla młodzieży chcącej uczyć się zawodu jest to czy zapewniasz zakwaterowanie. Mam nadzieję, że widzimy się w Swołowie viewtopic.php?f=11&t=4330
Dziękuję
Faktycznie trochę trwało moje dotarcie na forum ale udało się, tym bardziej ze jest nas tak mało ze musimy się trzymać razem, jak Indianie w rezerwacie :) .

Z zakwaterowaniem muszę się zastanowić i dam znać .

Widzimy się w Swołowie choć przyznam ze dotąd nie słyszalnym ze są tam jakieś imprezy Kowalskie, sprawdziłem i faktycznie ;)

Rokoko Adam M.

Post autor: Rokoko Adam M. » 02 maja 2016, 19:22

Oshizuka pisze:Problem mysle ze jest w wieku, najczęściej ludzie w gimnazjum nie mają pojęcia co będą chcieli robić w życiu, a juz w ogóle cięzko u nich o inne pasje niż komputer( Tutaj ukłon w strone Draco i kilku innych młodych forumowiczów) Czy wiek rekrutacyjny masz narzucony z góry czy po prostu chcesz nauczać od najmłodszych lat? Myślę, że jeśli byś szukał czegoś około 20 lat to byłoby Ci o niebo łatwiej :/
Zgadza się, jeżeli do września nie będę miał kandydata na ucznia młodocianego na pewno zmienię kryterium wiekowe .

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 03 maja 2016, 19:17

Witaj ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”