Nazywam się Łukasz, mam 27 lat i pochodzę z Legnicy. W wolnych chwilach pływam, słucham muzyki (indie rock, elektronika, dance) i kontempluję (na łonie natury
Witajcie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witajcie
Chociaż jestem zarejestrowany na tym forum od niedawna, postanowiłem że nie będę się sprzeciwiał jego zasadom i również się przedstawię :-)
Nazywam się Łukasz, mam 27 lat i pochodzę z Legnicy. W wolnych chwilach pływam, słucham muzyki (indie rock, elektronika, dance) i kontempluję (na łonie natury
) Na tym forum zarejestrowałem się, ponieważ szukam wykonawcy instalacji artystycznej, jaką mam zamiar wnioskować w jednym z programów Wrocław Europejska Stolica Kultury. Jestem pod wrażeniem, że moja inicjatywa spotkała się z tak dużym zainteresowaniem. Mam nadzieję, że również po zakończeniu mojego projektu będę wracał do tego forum! Pozdrawiam wszystkich kowali, ślusarzy, odlewników i metaloplastyków! - Łukasz Pakuła
Re: Witajcie
Cześć 
O, widzę dużo Lubuszan! Nie ukrywam, że mam pewien sentyment do tego regionu (zwłaszcza okolice Wschowy, Głogowa i Leszna). Piękna kraina geograficzna 
-
graffic
Lubuszan (stricte) nie jest zbyt wielu..
- ale skoro masz słabość do okolic Wschowy, Głogowa i Leszna - to ja pochodzę ze Sławy
i w tamtych okolicach szaleje choć rezyduje we Wrocku 
Sława też jest ok :p
Tak, moja znajoma która jest ze Wschowy ma rodzinę w Sławie, więc byłem tam raz nad jeziorkiem. Było bosko! Polecam wszystkim.