Witam wszystkich serdecznie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam wszystkich serdecznie
Witam
Chciałem bardzo podziękowac za ogrom wiedzy zamieszczonej na forum, które przeglądam od dawna. Nic nie pisałem ponieważ większośc odpowiedzi na moje pytania znalazłem w już opisanych tematach.
Mam na imię Andrzej, lat 27 mieszkam w Lesznie.
Moje pierwsze przygody z kowalstwem zaczęły się jakoś w późnej podstawówce, wczesnym gimnazjum. Zbudowałem sobie palenisko na węgiel drzewny z garnka i pleców starej pralki i u kolegi na działce klepaliśmy na kawałku stalowego klocka pierwszy nóż. No i tak z mniejszymi i większymi przerwami przygoda z kowalstwem trwa nadal. Powoli organizuje sobie warsztat, przy okazji postaram się wrzucic fotki (jak ogarnę bajzel)
Pozdrawiam
Andrzej
Chciałem bardzo podziękowac za ogrom wiedzy zamieszczonej na forum, które przeglądam od dawna. Nic nie pisałem ponieważ większośc odpowiedzi na moje pytania znalazłem w już opisanych tematach.
Mam na imię Andrzej, lat 27 mieszkam w Lesznie.
Moje pierwsze przygody z kowalstwem zaczęły się jakoś w późnej podstawówce, wczesnym gimnazjum. Zbudowałem sobie palenisko na węgiel drzewny z garnka i pleców starej pralki i u kolegi na działce klepaliśmy na kawałku stalowego klocka pierwszy nóż. No i tak z mniejszymi i większymi przerwami przygoda z kowalstwem trwa nadal. Powoli organizuje sobie warsztat, przy okazji postaram się wrzucic fotki (jak ogarnę bajzel)
Pozdrawiam
Andrzej
Re: Witam wszystkich serdecznie
Cześć 
Masz kilka km do Mórkowa, do arcykowala Pana Franciszka Kopcia
Strach nie skorzystać z wiedzy
Masz kilka km do Mórkowa, do arcykowala Pana Franciszka Kopcia
Strach nie skorzystać z wiedzy
Pana Franka poznałem, kilka razy spotykaliśmy się na rynku w Lesznie przy okazji różnych imprez, wystawiałem się z kuźnią średniowieczną razem z bractwem rycerskim. Niestety było to już jakiś czas temu, jeszcze nie mieszkałem na stałe w Lesznie... pewnie mnie już nie pamięta
Pamiętam że jak patrzyłem jak Pan Franek pracuje urzekło mnie to że nie wykonuje ani jednego zbędnego ruchu, każdy dopracowany do perfekcji.
Poza tym bardzo serdeczny, ciepły człowiek chętnie dzielący się wiedzą .
Pamiętam że jak patrzyłem jak Pan Franek pracuje urzekło mnie to że nie wykonuje ani jednego zbędnego ruchu, każdy dopracowany do perfekcji.
Poza tym bardzo serdeczny, ciepły człowiek chętnie dzielący się wiedzą .
-
graffic
Cegła - jak coś możesz podjechać w ten weekend do Legnicy
- pewnie parę osób z forum będzie