Witam.

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

SKICZ

Witam.

Post autor: SKICZ » 12 lip 2016, 14:55

Witam, moje przedstawienie będzie dość nietypowe gdyż wszystkie prace, które będę tutaj wstawiał są dziełem mojego ojca więc przedstawię się w jego imieniu :)

Dariusz z Kujaw- okolice Włocławka. Kowalstwem zajmuję sie zawodowo oraz hobbystycznie. Oprócz kowalstwa interesuje się również muzyką oraz typowym dla Kujaw elementem folkloru lecz w baaardzo nietypowej formie, czyli haft.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bey
Administrator
Kontakt:

Re: Witam.

Post autor: bey » 12 lip 2016, 17:15

:P
Lepsze jest wrogiem dobrego

graffic

Post autor: graffic » 12 lip 2016, 17:27

witam :)

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 12 lip 2016, 18:22

Cześć ;)
Haft jest jedną z wielu, typowych form twórczości ludowej, dlatego nie rozumiem dlaczego uważasz za baaardzo nietypową".
No chyba, że robi to samiec Alfa - tu się zgodzę :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dracorian
forumoholik

Post autor: Dracorian » 12 lip 2016, 21:22

Witaj ;)
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz

SKICZ

Post autor: SKICZ » 12 lip 2016, 21:39

Bobodar pisze:Cześć ;)
Haft jest jedną z wielu, typowych form twórczości ludowej, dlatego nie rozumiem dlaczego uważasz za baaardzo nietypową".
No chyba, że robi to samiec Alfa - tu się zgodzę :mrgreen:
Napisałem ze typowym elementem lecz w nietypowej formie. Okładki płyt ulubionej kapeli heavy metalowej nie są chyba czymś typowym w folklorystycznym hafcie :)

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 13 lip 2016, 09:45

Imienniku, cedząc tak informacje nie dziw się, że można nie zrozumieć "co artysta miał na myśli" :)
Jestem ciekawy, jeśli można prosiłbym o pokazanie :) , jest ku temu dział viewforum.php?f=53

A swoją drogą, to chyba pierwszy przypadek dyskusji z użytkownikiem Forum poprzez pełnomocnika :facepalm:
Się porobiło ... patrzeć jak adminy Rzecznika Prasowego wystawią. Chętnych pewnie nie zabraknie :mrgreen:

SKICZ

Post autor: SKICZ » 13 lip 2016, 17:28

Bobodar pisze:Imienniku, cedząc tak informacje nie dziw się, że można nie zrozumieć "co artysta miał na myśli" :)
Jestem ciekawy, jeśli można prosiłbym o pokazanie :) , jest ku temu dział viewforum.php?f=53

A swoją drogą, to chyba pierwszy przypadek dyskusji z użytkownikiem Forum poprzez pełnomocnika :facepalm:
Się porobiło ... patrzeć jak adminy Rzecznika Prasowego wystawią. Chętnych pewnie nie zabraknie :mrgreen:
Nie mam przecież o to pretensji, że nie zrozumiałeś, lecz wydaje mi się, że poprzez dokładne czytanie można zrozumieć wszystko bez problemów.

A czy jest jakaś różnica czy osoba prezentuje zdjęcia osobiście czy za pośrednictwem kogoś ? Jeżeli chodzi Ci o to, że ja jako osoba nie zajmująca się tym i nie znająca się na tym nie będę mógł dyskutować o tym to uspokoję Cię, zamierzam jedynie podziwiać prace innych i umieszczać "swoje". :)

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 13 lip 2016, 21:44

SKICZ pisze:/.../ interesuje się /.../ typowym dla Kujaw elementem folkloru lecz w baaardzo nietypowej formie, czyli haft.
A można, można ;) ale jak by było napisane:
SKICZ pisze:/.../ interesuje się /.../ typowym dla Kujaw elementem folkloru, haftem, lecz w baaardzo nietypowej formie.
Ale nie bawmy się w polonistów, wiadomo już o co chodzi :>
Co do reszty, nie uważam to za nic złego, tyle że dziwne, bo z kim np. polemizować ? ;)

Awatar użytkownika
Aries
Moderator
Kontakt:

Post autor: Aries » 13 lip 2016, 22:57

Witaj na forum
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali

Darek999
Kontakt: