Na imię mam Łukasz i pochodzę z województwa mazowieckiego. Od małego interesowałem się majsterkowaniem, z czego głównie obróbką metalu. Wielkich projektów nie robiłem ale jakieś drobne rzeczy na swoje potrzeby zmajstrowałem. Tak się dziwnie potoczyło, że wykształciłem się na elektronika co niezbyt mnie interesowało. Po studiach trafiła się okazja i na rok zatrudniłem się w pracowni kowalstwa artystycznego. Zawsze mnie to fascynowało ale jak życie człowieka uczy, to co wygląda fajnie z daleka, z bliska często takie nie jest. Kowalstwo było bardzo mocno łamane zwyczajna ślusarką i nie dawało radości takiej jak się spodziewałem. Porzuciłem prace i zająłem się maszynową obróbką metalu (frezer/tokarz), ale w miedzy czasie kupiłem sobie trochę sprzętu i w wolnych chwilach coś tam sobie uklepie. Raz lepiej, raz gorzej ale mi się podoba, bo daje to dużą satysfakcję
Forum obserwowałem już od dawna ale nie było czasu żeby się jakoś mocniej zaangażować. Mam nadzieję, że dużo się dowiem od nowych kolegów, a może i sam coś komuś pomogę:)
Pozdrawiam