Pozdrowienia z Podhala
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Pozdrowienia z Podhala
Witam serdecznie Panowie
Mam na imię Robert, mieszkam w okolicy Nowego Targu.
Na co dzień zajmuję się naprawą telefonów i komputerów, ale od czasu gdy usłyszałem jak kowal wybijał rytm na kowadle, zakochałem się w tym szlachetnym zawodzie...
Szukając wiadomości po internetach trafiłem na to forum.
Chwała Wam Kowale!
Jako początkujący, proszę Szanowne Zgromadzenie o porady, opinie, a jeśli by i trzeba było, to skarcenie.
Mam na imię Robert, mieszkam w okolicy Nowego Targu.
Na co dzień zajmuję się naprawą telefonów i komputerów, ale od czasu gdy usłyszałem jak kowal wybijał rytm na kowadle, zakochałem się w tym szlachetnym zawodzie...
Szukając wiadomości po internetach trafiłem na to forum.
Chwała Wam Kowale!
Jako początkujący, proszę Szanowne Zgromadzenie o porady, opinie, a jeśli by i trzeba było, to skarcenie.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Re: Pozdrowienia z Podhala
Masz to jak w szwajcarskim bankuGnierat pisze:
Kontakt 517355290
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Cześć. 
Wszystko co zapragniesz się dowiedzieć na tym forum jest już napisane. O ile nie cierpisz na literkowstret, łatwo odszukasz interesujące Cię zagadnienia.
Wszystko co zapragniesz się dowiedzieć na tym forum jest już napisane. O ile nie cierpisz na literkowstret, łatwo odszukasz interesujące Cię zagadnienia.
-
graffic
witamy na FK
i powodzenia !
jak będziesz miał zapytania związane z tematem - pytaj śmiało lub szukaj w zasobach FK - wiele tematów było podejmowanych
do chęci bycia skarconym się nie śpiesz
- bo będzie krótko (ostrzeżenie lub out)
jak będziesz miał zapytania związane z tematem - pytaj śmiało lub szukaj w zasobach FK - wiele tematów było podejmowanych
do chęci bycia skarconym się nie śpiesz
Bardzo dziękuję Panowie za miłe powitanie.
Do wylecenia z tak zacnego grona, nie mam zamiaru się wypychać przed tłum
A tak przy okazji głupich pytań... czy można wyłączyć ciągłe pokazywanie tego zdjęcia z "Praca Miesiąca" ? - przy 40 milionowym używaniu wyszukiwarki i każdorazowym przesuwaniu paska w dół robi się to, że tak powiem... czasochłonne.
W profilu nie wiedzę takiej opcji (pewnie pierwsze objawy ślepoty) a i szukajka nic mi nie podpowiedziała...
Bardziej chodziło mi o to jak bym zadawał głupie pytania...graffic pisze:...do chęci bycia skarconym się nie śpiesz- bo będzie krótko (ostrzeżenie lub out)
Do wylecenia z tak zacnego grona, nie mam zamiaru się wypychać przed tłum
A tak przy okazji głupich pytań... czy można wyłączyć ciągłe pokazywanie tego zdjęcia z "Praca Miesiąca" ? - przy 40 milionowym używaniu wyszukiwarki i każdorazowym przesuwaniu paska w dół robi się to, że tak powiem... czasochłonne.
W profilu nie wiedzę takiej opcji (pewnie pierwsze objawy ślepoty) a i szukajka nic mi nie podpowiedziała...
użyj adblocka
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
Czyli jednak nie ma takiej opcji w samych ustawieniach forum?reneq pisze:użyj adblocka
To proszę Szefa Wszystkich Szefów, oczywiście jeśli to możliwe - żeby dodał taką opcję.