Od jakiegoś czasu interesuje się kowalstwem. Metaloplastyka nie była mi obca ponieważ za czasów dzieciaka mój dziadek miał kuźnie małą i tylko na własne potrzeby. Jakoś ten temat przez tyle lat nie dawał mi spokoju wiec postanowiłem sam spróbowac tego rzemiosła
Witam wszystkich
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam wszystkich
Witam mam na imię Mikołaj.
Od jakiegoś czasu interesuje się kowalstwem. Metaloplastyka nie była mi obca ponieważ za czasów dzieciaka mój dziadek miał kuźnie małą i tylko na własne potrzeby. Jakoś ten temat przez tyle lat nie dawał mi spokoju wiec postanowiłem sam spróbowac tego rzemiosła
i jestem dumny z własnej decyzji. Natrafiłem na Forum kowalskie z którego wyciągnąłem bardzo dużo przydatnych i pomocnych informacji. Niestety zarejestrowałem się dopiero teraz. Chciałbym czerpac wiedzę od lepszych i podpowiadac początkującym. 
Re: Witam wszystkich
Cześć 
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Re: Witam wszystkich
Cześć