Więc to nie plotka internetowa że bezpieka umieszcza "kreta" na kazdym forumrav08 pisze:Jako pracownika obowiązuje mnie tajemnica zawodowa.
Jakie jest forum?
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
dara
-
szekspir
szekspir dlaczego to jest przykre? każdy zarabia i pracuje gdzie mu się podoba i jak mu wygodniej. Przykre było by jeśli rav zarabiał by jako pracownik więcej niż ty jako kowal 
jeśli nie szukasz to nie znajdziesz nic poza "marnym nożykiem". nie każdy wstawia tu swoje prace żeby podnieść własne ego. a np. literatura udostępniona przez niego napewno pomoże dużo bardziej niż zdjęcia jego prac
jeśli nie szukasz to nie znajdziesz nic poza "marnym nożykiem". nie każdy wstawia tu swoje prace żeby podnieść własne ego. a np. literatura udostępniona przez niego napewno pomoże dużo bardziej niż zdjęcia jego prac
Prosze o wyrozumialosc ucze sie 
-
szekspir
Nie o To wcale mi chodzi gdzie kto pracuje,ale o to że jak coś pokazuje to ktoś kto tego nie robi -ocenia to negatywnie gdyż zarzuca nie umiejętnośc ,choć z wykształcenia jestem nauczycielem zawodu.A pokazując w szkółce forumowej banalnie proste prace nie wyjawiam jakichś wielkich "sztuk tajemnych"-jedynie pomagam początkującym pasjonatom w sztuce radzenia sobie w ograniczonych czasem warunkach,często narzędziami wręcz prymitywnymi....Do tego jest ograniczone moje "ego"
-
szekspir
-
szekspir
Chodzi mi bardziej o czysto "wyrafinowane kowalstwo"-jak sam nazwałeś czyli myslę o na żywca wykutych rzeczach(realizacjach)które dokonasz zwykłymi narzędziami ręcznymi,bez użycia prasy,plazmy,gientarek itpDosłownie pokaż mi jakąś sztukę ręczną (z pręta,blachy ,płaskownika)...archiwum obleciałem jest ciekawe...ale to co u innych,estetyka,ciekawe wzornictwo itp........ tylko "sztuka "wykuta przez ciebie osobiście(ręcznie)może mnie zainteresowć i mam nadzieję oczarować
Wieże że kiedyś się spotkamy w plenerze i pokujemy na "żywca",ja zrobie Twoją realizację ,a może Ty moją....
Szekspir z całym szacunkiem ale sam z siebie robisz jakiegoś góru a to nie działa w ten sposób to inni muszą cię za niego uznać stwierdzenie "ja zrobie twoją realizacje, a ty MOŻE moją" właśnie to pokazuje. Wywal na forum swoje mega prace tak żeby zachwycić innych (nie koniecznie w postaci tutka) zdobądź tym tłumy wiernych i wtedy możesz tak pisać
Prosze o wyrozumialosc ucze sie 
-
szekspir
-
szekspir