Oj , znowu burza

ale jest maj (burze to strandard), a na wiosne burze są potrzebne, bo wszystko rośnie . My też rośniemy. Ja jestem na forum prawie od samego początku i zmieniło się wszystko!!! pierwsze 2 lata to była stagnacja, a po spodkaniu z Salem i Watem w Legnicy wszystko ruszyło z kopyta. Ostatni rok to prawdziwe szaleństwo w porównaniu z wcześniejszym forum.
Bardzo potrzebna dyskusja!!! i Bardzo się cieszę, że do niej doszło. Wszystko co mówicie to prawda i zgadzam się z każdym z Was(zwłaszcza z Wszebadem, który twierdzi, że kobiety są fantastyczne:D).
Dużo jest do zrobienia na forum!!! ja się szczerze przyznaję do tego, że nie mam pojęcia o informatyce, więc administrator ze mnie żaden!! Przestałem już ogarniać to co się dzieje na forum. życie na wsi nie polega jedynie na patrzeniu jak wszystko rośnie

czasem wieczorem nie mam siły wchodzić na forum. Nie jest to korzystne dla forum, bo bałagan rośnie i tylko Wszebad stara się pilnować porządku.
co do kierunków forum, to nie uważam żeby ukrywanie wiedzy przed ogółem przyniosło cokolwiek dobrego. nie skorzystają na tym aktywni uczestnicy. zreszta na swiecie nie ma takich praktyk! wszystko jest ogólnie dostepne. oczywiscie istnieje wiedza za ktora trzeba placic(miesieczniki, ksiazki), ale fora są bezpłatne i można na nich znaleźć wszystko i o wszystko można pytać. zobacznie na OSTmetal, to kopalnia wiedzy!!!
prawda wygląda tak:
-składacze chińszczyzny - składają i nie wchodzą na forum , bo ich to nie interesuje. nie ma powodu, żeby się nimi przejmować.
-składacze chińszczyzny, którzy zrzynają z forum. jak zrzynają, to będą zrzynać albo z Waszych prac publikowanych na forum, albo z Waszych stron www.
Pan Mazur mowi tak: "rób tak żeby Cię nie podrobili, a jak Cię podrobią, to żeby im się to nie opłacało":)
Musimy szanować prawa autorski na forum! A wszelkie plagiaty i naruszenia praw autorskich należy bezwzględnie tępić ! bardzo dobrzę, że ten temat wypłynął przy liberty. Wielu osobom pewnie się oczy otworzyły(mi się otworzyły)
-"chwalipięty"

- pokazują tylko co robią i nie udzielają się w innych rozmowac, ale w ich tematach nie ma życia. nawet jak ktoś zrobi piękny nóż to ile można o nim dyskutować? "piękny ", "super" , "wow " i po rozmowie:)
Mamy im zabronić prawa pokazywania swoich prac??? a dla czego? jak ktos nie chce do nich zaglądać to niech nie patrzy. część ludzi obejrzy te prace z ogromną przyjemnością.
-składacze, ślusarze którzy chcą się rozwijać- czerpią z forum. nawet jak nie piszą to co z tego? nie można nikomu odmówić prawa do czytania forum! mamy już dział wew. a w nim "brak akcji" . prawo wglądu do tego działy maja tylko nieliczni, zainteresowani. dlatego tak mało ludzi się udziela w tej rozmowie. dajmy ja na ogólny i zobzczymy co się stanie:)
-aktywni uczestnicy forum- profesjonaliści , pasjonaci, hobbyści, amatorzy, pozytywnie zakręceni maniacy metalu! i wspaniali ludzie

chętnie rozmawiają o robocie , co gdzie , jak, skąd dlaczego ? osoby te tworzą rdzeń forum.
owszem oprócz często schodzi się z tematu na temat, często są spory itp. często ktoś komus dogryza, ale generalnie własnie Ci ludzie tworzą wyjątkową atmosferę foum(nie zmyślam, mówi o tym prawie każdy nowy!!! że jest fajna atmosfera. to bardzo ważne i bez tej atmośfery forum się rozleci z piz doo !!!:P )
dobra! mamy forum, mamy fajnych ludzi i fajną atmosferę . mamy podstawy (przedszkole kowalskie:) )
teraz się chłopaki zniecierpliwiły i mamy ta rozmowę ...