Serwus

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Serge

Serwus

Post autor: Serge » 18 wrz 2026, 16:41

Cześć, jestem ,,prawie nowy" kiedyś byłem zarejestrowany, ale przepadło w natłoku i znowu jestem świeżakiem (to jak cofnięcie czasu). Prawda jest taka, że nie udzielałem się wcześniej za dużo, więc podwójnie świeży, ale miło mi się przywitać i bywać, to też czołem wszystkim.

Awatar użytkownika
bey
Administrator
Kontakt:

Re: Serwus

Post autor: bey » 18 wrz 2026, 20:42

Powitać, gdzie w Wawie można ciebie złapać?
Jakiś własny warsztat jest?
Lepsze jest wrogiem dobrego

Awatar użytkownika
Serge

Post autor: Serge » 19 wrz 2026, 08:32

Dobry dzień, w Wawie na obrzeżach pod Kampinosem. Własnego warsztatu brak, chyba ze w domu czasem jakieś galanterie, a robię u kolegi, najczęściej okucia do jachtów.

Awatar użytkownika
bey
Administrator
Kontakt:

Post autor: bey » 19 wrz 2026, 09:24

Znaczy niedaleko, ja pod Ożarowem, co prawda warsztat niewielki, kameralny, teraz już tylko hobbystyczny, ale trzeba się na browarka spiknąć :P
A gdzie ten warsztat jachtowy?
Lepsze jest wrogiem dobrego

Awatar użytkownika
Serge

Post autor: Serge » 19 wrz 2026, 09:55

Nie robię jachtów, tylko elementy do nich, samych jachtów to widziałem niewiele. Niestety za browarka podziękuje, moze czarna kawa, chociaż ,,ducha puszczy'' to i owszem, czasami. Fajnie wiedzieć, ze jest ktoś obok z możliwościami bo u nas to 90% to stal chromowo/niklowa i nie ma gdzie ( i w sumie nie ma co...) na gorąco robić, a mi osobiście czasami przydatne. Hobby jest sensem życia, bardzo fajnie mieć możliwość realizacji takowego, sam bym tak chciał. A ja robię dokładnie tam na końcu Bielan, ale jak zaznaczyłem robię dla kogoś, choć po koleżeńsku, to tez nie jest wielka produkcja tylko manufakrura raczej. pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”