Serwus
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Serwus
Cześć, jestem ,,prawie nowy" kiedyś byłem zarejestrowany, ale przepadło w natłoku i znowu jestem świeżakiem (to jak cofnięcie czasu). Prawda jest taka, że nie udzielałem się wcześniej za dużo, więc podwójnie świeży, ale miło mi się przywitać i bywać, to też czołem wszystkim.
Re: Serwus
Powitać, gdzie w Wawie można ciebie złapać?
Jakiś własny warsztat jest?
Jakiś własny warsztat jest?
Lepsze jest wrogiem dobrego
Dobry dzień, w Wawie na obrzeżach pod Kampinosem. Własnego warsztatu brak, chyba ze w domu czasem jakieś galanterie, a robię u kolegi, najczęściej okucia do jachtów.
Znaczy niedaleko, ja pod Ożarowem, co prawda warsztat niewielki, kameralny, teraz już tylko hobbystyczny, ale trzeba się na browarka spiknąć 
A gdzie ten warsztat jachtowy?
A gdzie ten warsztat jachtowy?
Lepsze jest wrogiem dobrego
Nie robię jachtów, tylko elementy do nich, samych jachtów to widziałem niewiele. Niestety za browarka podziękuje, moze czarna kawa, chociaż ,,ducha puszczy'' to i owszem, czasami. Fajnie wiedzieć, ze jest ktoś obok z możliwościami bo u nas to 90% to stal chromowo/niklowa i nie ma gdzie ( i w sumie nie ma co...) na gorąco robić, a mi osobiście czasami przydatne. Hobby jest sensem życia, bardzo fajnie mieć możliwość realizacji takowego, sam bym tak chciał. A ja robię dokładnie tam na końcu Bielan, ale jak zaznaczyłem robię dla kogoś, choć po koleżeńsku, to tez nie jest wielka produkcja tylko manufakrura raczej. pozdrawiam