Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
dara
Faktycznie irytujące są te reklamy.
Rozkładają stronkę jako twoją reklamę.
Ale co mi się podobało najbardziej-> GUMIOKI pod
schodami z balustradką , zasyfiony balkon,przęsło zamontowane w wiaderkach,
ławka ogrodowa w graciarni i ten czerwony traktor.
Zegar na stronie to strzał w stopę, gość na stronie ma pozostać jak najdłużej a nie
"nie mieć czasu"
Już lepiej daj gołą babę zamiast zegara.
Nie bierz tego do siebie,ale większość ludzi popełnia takie błędy przy robieniu fotek.
Zdjęcie też trzeba umieć zrobić a reklamowe to już w szczególności.
Rozkładają stronkę jako twoją reklamę.
Ale co mi się podobało najbardziej-> GUMIOKI pod
schodami z balustradką , zasyfiony balkon,przęsło zamontowane w wiaderkach,
ławka ogrodowa w graciarni i ten czerwony traktor.
Zegar na stronie to strzał w stopę, gość na stronie ma pozostać jak najdłużej a nie
"nie mieć czasu"
Już lepiej daj gołą babę zamiast zegara.
Nie bierz tego do siebie,ale większość ludzi popełnia takie błędy przy robieniu fotek.
Zdjęcie też trzeba umieć zrobić a reklamowe to już w szczególności.
Zgadzam Się z wami w 100%. Strone robił mi mój kolega magisterek pracujący ze mną. Jest jaka jest funkconuje dopiero od miesiąca. Bedziemy napewno robić poprawki. Ale dzięki za dobre wskazówki. Był u mnie taki typ i chciał mi zrobić strone i wysoko ją umieścić. Ale chciał za usługe ponad 100 zł. Więc postanowiłem zostać przy tej darmowej.
amator
-
LordRotflBlade666
-
lupenka
Sława! Mieszkam w okolicach Gdańska i w ramach kolejnego hobby, a w zasadzie połączenia starego z kowalstwem, bom się rycerką zajmuje jakiś czas Zawitałem na to forum. Sporo rzeczy się już dowiedziałem, lecz zapewne jeszcze będę rozpytywać w karczmie po pracy strudzonych rzemieślników co to przy kuflu piwa potrafią uszczknąć rąbka swej wiedzy tajemnej. Póki co dzięki forum nie zraziłem się do tego (jak to niektórzy odradzali skutecznie gdzie indziej) i już sam coś kombinuję z ogniem i żelazem, także dzięki wielkie!
Witam! Nazywam się Miłosz, mieszkam w Tarczynie k. Warszawy i niedawno urzekło mnie kowalstwo, dokładniej zaś robienie noży i wszelkiej innej broni białej. Wiedzą o kuciu innych rzeczy również nie pogardzę. Póki co kuźni własnej nie posiadam-jestem w trakcie poszukiwania kowadła w przystępnej cenie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
HefajsTon
Witam!!! Nazywam się Jakub, mieszkam w małej wsi we Franciszkowie niedaleko Grójca pod Warszawą. Kowalstwem interesowałem się parę lat temu. Głównie zajmuje się miecznictwem choć starałem się zagłębić w elementach ozdobnych. Czytam forum już od jakiegoś czasu i dzięki niemu odwiedzałem się wielu bardzo ciekawych rzeczy. Dziękuje z góry za wszystkie informacje.
Pozdrawiam wszystkich!
Dodam jeszcze ze kowadła można kupić w Słomczynie na giełdzie samochodowej w dość przystępnej cenie.
Pozdrawiam wszystkich!
Dodam jeszcze ze kowadła można kupić w Słomczynie na giełdzie samochodowej w dość przystępnej cenie.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2011, 13:38 przez HefajsTon, łącznie zmieniany 1 raz.
- ADALBERTUS
- Kontakt:
Tarczyn i Grójec prawie po drugiej stronie miedzy - witam sąsiadów.
PS.
"Miecznik" to gatunek ryby lub urząd w I Rzeczpospolitej. Kowal zajmujący się wykuwaniem głowni mieczowych to "Mieczownik". Zajmujesz się rybołówstwem ?
Pokłony
Wojtek Sławiński ADALBERTUS
PS.
"Miecznik" to gatunek ryby lub urząd w I Rzeczpospolitej. Kowal zajmujący się wykuwaniem głowni mieczowych to "Mieczownik". Zajmujesz się rybołówstwem ?
Pokłony
Wojtek Sławiński ADALBERTUS
"Quidquid agis, prudenter agas et respice finem"
-
HefajsTon
Po długiej przerwie Witam ponownie, dwa może trzy posty zamieściłem już na forum ale tak trochę niekulturalnie ponieważ się nie przedstawiłem więc pora naprawić błędy. Mam na imię Grzesiek mieszkam w Zagórzu. Zaczynam dopiero zabawę kowalstwem ale widzę że dzięki temu forum nauka zajmie mi zdecydowanie mniej czasu. Do tej pory spawałem proste bramy i balustrady a teraz zaczynam kompletować sprzęt. Po za tym interesuje się off roadem, pracuje jako spawacz. Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam