Powitanie

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 25 lut 2011, 06:10

Amug5 te wyskakujące reklamowe okna są wkurzające,możesz coś z tym zrobić? Strona ma promować ciebie,a nie innych.Straciłem cierpliwość w galerii,jak za każdym razem musiałem zamykać reklamówkę,by zobaczyć zdjęcie.A tak po za tym to witaj.
Kontakt 517355290

dara

Post autor: dara » 25 lut 2011, 08:46

Faktycznie irytujące są te reklamy.
Rozkładają stronkę jako twoją reklamę.

Ale co mi się podobało najbardziej-> GUMIOKI pod
schodami z balustradką , zasyfiony balkon,przęsło zamontowane w wiaderkach,
ławka ogrodowa w graciarni i ten czerwony traktor.
Zegar na stronie to strzał w stopę, gość na stronie ma pozostać jak najdłużej a nie
"nie mieć czasu"
Już lepiej daj gołą babę zamiast zegara.

Nie bierz tego do siebie,ale większość ludzi popełnia takie błędy przy robieniu fotek.
Zdjęcie też trzeba umieć zrobić a reklamowe to już w szczególności.

amug5

Post autor: amug5 » 25 lut 2011, 09:06

Zgadzam Się z wami w 100%. Strone robił mi mój kolega magisterek pracujący ze mną. Jest jaka jest funkconuje dopiero od miesiąca. Bedziemy napewno robić poprawki. Ale dzięki za dobre wskazówki. Był u mnie taki typ i chciał mi zrobić strone i wysoko ją umieścić. Ale chciał za usługe ponad 100 zł. Więc postanowiłem zostać przy tej darmowej.
amator

Awatar użytkownika
Blady

Post autor: Blady » 25 lut 2011, 09:44

100 zł za strone to prawie za darmo.
pomysłowość jest trzecią ręką rzemieslnika:)

http://artifex-rzemioslo.pl/?strona=o_nas

amug5

Post autor: amug5 » 25 lut 2011, 10:04

Wiem ale on miał jeszcze jakieś pakiety z ulotkami wizytówkami itp. I musiałeś wziąść wszystko ale jeszcze do maja ma się u mnie pojawić.
amator

LordRotflBlade666

Post autor: LordRotflBlade666 » 25 lut 2011, 13:50

Dodam coś do wcześniejszych postów... Sprawcą reklam jest hosting yoyo.pl Z tego co pamiętam generują masowo reklamy i lepiej poświęcić 3 złote miesięcznie na hosting bez reklam np. poserwer.pl

amug5

Post autor: amug5 » 25 lut 2011, 17:01

Nie znam się na tym tak do końca ale tak jest. Powiem koledze może coś z tym zrobi. Dzięki
amator

lupenka

Post autor: lupenka » 28 lut 2011, 11:35

Witam wszystkich nazywam sie Marcin i mieszkam niedaleko Wrocławia. W tym roku mam zamiar zając sie produkcją płotów i balustrad.

Duinhir
Kontakt:

Post autor: Duinhir » 03 mar 2011, 23:14

Sława! Mieszkam w okolicach Gdańska i w ramach kolejnego hobby, a w zasadzie połączenia starego z kowalstwem, bom się rycerką zajmuje jakiś czas Zawitałem na to forum. Sporo rzeczy się już dowiedziałem, lecz zapewne jeszcze będę rozpytywać w karczmie po pracy strudzonych rzemieślników co to przy kuflu piwa potrafią uszczknąć rąbka swej wiedzy tajemnej. Póki co dzięki forum nie zraziłem się do tego (jak to niektórzy odradzali skutecznie gdzie indziej) i już sam coś kombinuję z ogniem i żelazem, także dzięki wielkie!

Awatar użytkownika
Nomad
Moderator

Post autor: Nomad » 04 mar 2011, 08:48

Jak się zaprzesz, to sie nauczysz wszystkiego!

Witam!

Grishnok
Kontakt:

Post autor: Grishnok » 05 mar 2011, 09:30

Witam! Nazywam się Miłosz, mieszkam w Tarczynie k. Warszawy i niedawno urzekło mnie kowalstwo, dokładniej zaś robienie noży i wszelkiej innej broni białej. Wiedzą o kuciu innych rzeczy również nie pogardzę. Póki co kuźni własnej nie posiadam-jestem w trakcie poszukiwania kowadła w przystępnej cenie.
Pozdrawiam!

HefajsTon

Post autor: HefajsTon » 08 mar 2011, 21:51

Witam!!! Nazywam się Jakub, mieszkam w małej wsi we Franciszkowie niedaleko Grójca pod Warszawą. Kowalstwem interesowałem się parę lat temu. Głównie zajmuje się miecznictwem choć starałem się zagłębić w elementach ozdobnych. Czytam forum już od jakiegoś czasu i dzięki niemu odwiedzałem się wielu bardzo ciekawych rzeczy. Dziękuje z góry za wszystkie informacje.
Pozdrawiam wszystkich!
Dodam jeszcze ze kowadła można kupić w Słomczynie na giełdzie samochodowej w dość przystępnej cenie. :)
Ostatnio zmieniony 16 mar 2011, 13:38 przez HefajsTon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ADALBERTUS
Kontakt:

Post autor: ADALBERTUS » 08 mar 2011, 23:55

Tarczyn i Grójec prawie po drugiej stronie miedzy - witam sąsiadów. :D

PS.
"Miecznik" to gatunek ryby lub urząd w I Rzeczpospolitej. Kowal zajmujący się wykuwaniem głowni mieczowych to "Mieczownik". Zajmujesz się rybołówstwem ? ;)

Pokłony
Wojtek Sławiński ADALBERTUS
"Quidquid agis, prudenter agas et respice finem"

HefajsTon

Post autor: HefajsTon » 09 mar 2011, 16:24

Przepraszam za błąd... jest się młodym i popełnia się błędy choć jak każdemu wiadomo błędów popełniać nie wolno :)
Dziękuje za poprawkę ADALBERTUS teraz już będę pamiętał że nie zajmuje się rybołówstwem. :D

cichy

Post autor: cichy » 10 mar 2011, 20:36

Po długiej przerwie Witam ponownie, dwa może trzy posty zamieściłem już na forum ale tak trochę niekulturalnie ponieważ się nie przedstawiłem więc pora naprawić błędy. Mam na imię Grzesiek mieszkam w Zagórzu. Zaczynam dopiero zabawę kowalstwem ale widzę że dzięki temu forum nauka zajmie mi zdecydowanie mniej czasu. Do tej pory spawałem proste bramy i balustrady a teraz zaczynam kompletować sprzęt. Po za tym interesuje się off roadem, pracuje jako spawacz. Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”