nasze www

Znalazłeś/znalazłaś coś fajnego w sieci? Podziel się z resztą użytkowników:)

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Nomad
Moderator

Post autor: Nomad » 20 sty 2012, 22:09

Bardzo fajnie :mrgreen: Wole być bardziej zapobiegawczy czasami.

Awatar użytkownika
harlem
Kontakt:

Post autor: harlem » 20 sty 2012, 23:08

dawideq pisze:Witam, zapraszam do oglądania strony oraz proszę o wasze sugestie i opinie.

Zdjęcia z galerii to realizacje z przed 2 lat, resztę moich zdjęć jest w złej jakości
dlatego jest ich tak ubogo.

http://stalkowal.pl

zapraszam
Słaby CMS wybrałeś, masz zdublowane menu w headline-ie (storna gówna, oferta, galeria, kontakt) a same namiary masz trzykrotnie umieszczone, lekki chaos. Dalej, [Bramy & Ogrodzenia] czy znaczkiem diakrytyczny "&" chciałeś podnieść walor swojej strony? Jak dla mnie korzystniej gdybyś użył polskiego spójnika "i". Dalej, opis prowadzonej działalności, coś co uwielbiam czytać u ślusarzy składających płoty i poręcze 8). Nie miej mi za złe ale sam chciałeś się poddać weryfikacji: "Firma oferuje usługi ślusarsko-artystyczne w oparciu na wzór klienta lub wybranego wzoru z naszego katalogu." albo, "Nasze wyroby są ... później malowana natryskowo" lub "Nasza wiedza i wieloletnie doświadcznie (od 1995r) gwarantuje bardzo dobrą jakość i czystośc wyrobów w możliwie interesujących cenach." What da' fuck??? Stary, jeśli masz kłopot ze zbudowaniem poprawnie zdań w języku polskim to zleć napisanie tychże 5-6 zdań jakiemuś gimnazjaliście, on zapewne jest na bieżąco w z tym tematem. Co jak co ale "headline" to wizytówka twojej firmy, a w tej chwili wygląda to fatalnie. Jeszcze są do poprawy 2-3 interpunkcje. Merytorycznie rażą mnie "usługi ślusarsko-artystyczne" skoro zaraz obok masz napisane "Warsztat Ślusarsko-kowalski", "możliwie interesujące ceny" - to dopiero zagadka :mrgreen: , oraz "36miesięczna gwarancja" - nie potrzeba w tym miejscu tak precyzyjnej informacji. Następnie wchodzimy do OFERTY i : " Po złożeniu zamówienia jest ustalany termin wizyty w celu określenia metrażu i zakresu robót które
trzeba będzie dokonać aby zrealizować zamówienie oraz ustalenia wzoru , terminu i końcowej
ceny realizacji." - zdanie wielokrotnie złożone i trzeba kilka razy je przeczytać w dość szybkim tempie by uchwycić pełen obraz informacji. Rozbij to na 2 osobne zdania, będzie czytelnie. Znowu interpunkcja, i niepotrzebne akapity. ~W tej samej podstronie: " W naszej ofercie możemy zaoferować wykonanie:" - klasyczne masło maślane.
Skoro masz własną domenę stalkowal.pl to dlaczego nie zatroszczyłeś się o adres e-mail z taką właśnie domeną? W tej chwili masz e-mail na jakimś darmowym portalu co nie wzbudza zaufania wśród potencjalnych klientów. NIP i konto bankowe możesz sobie podarować i nie umieszczać na swojej stronie. Skoro NIP to dlaczego nie napisałeś też REGON itd itd. Repertuar twoich prac pozwala mi kwestionować użycia prze ciebie słowa "Kowalski", bo takowych prac, detali po prostu nie ma i na dzień dobry wprowadzasz w błąd klientów, nie mówiąc już o słowie "Artystyczne". Składasz płoty i poręcze z gotowych elementów i to powinieneś wyraźnie przedstawić.
Specjalnie poświęciłem klika chwil, analizując twoją stronę, by pokazać innym forowiczom a szczególnie niezalogowanym podglądaczom, "kreatywność" tworzenia własnych stron www.
pozdrawiam
harlem

LordRotflBlade666

Post autor: LordRotflBlade666 » 20 sty 2012, 23:50

harlem, Ale żeś go umieścił daleko pod kreską. Stronę przekopałem od góry do dołu i jest parę błędów w wykonaniu ale nie jest tragicznie. Menu jak Menu takie się standardowo piszę więc nie ma się co przyczepić. Szkoda tylko że nikt nie wykorzystał całej mocy języka php . Za przeproszeniem tyle to można w html napisać :P Brakuje mi tam również głębi i siły przekazu jak kto woli ^^

PS. bezpieczeństwo zawartości strony kuleje...

dara

Post autor: dara » 20 sty 2012, 23:57

strona jak wiele innych w necie,bez fajerwerków,ale za to nie powydziwiania i przejrzysta.
jak ceny są niskie to wlepka w autobusie wystarczy.

Awatar użytkownika
dawideq
Kontakt:

Post autor: dawideq » 21 sty 2012, 02:22

Własnie takich wypowiedzi oczekiwałem. Dziękuje

Awatar użytkownika
reneq

Post autor: reneq » 07 lut 2012, 09:36

pany, gdzie powiesić stronę? do tej pory korzystałem z nazwa.pl ale trochę drogo [369,00 pln brutto]. ma kto namiary na coś tańszego, a sprawdzonego?

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 07 lut 2012, 09:38

glowanet.pl . Ja za swoją płacę 60 złotych rocznie.
Kontakt 517355290

LordRotflBlade666

Post autor: LordRotflBlade666 » 07 lut 2012, 09:49

BANAN pisze:glowanet.pl . Ja za swoją płacę 60 złotych rocznie.
I Tu się zgodzę. Jednak polecam serwery w Holandii z racji niskiej ceny i dobrych parametrów. A pomoc właściciela w każdym problemie z serwerem jest bezcenna :P

To Nie OT :P

Awatar użytkownika
reneq

Post autor: reneq » 07 lut 2012, 09:58

BANAN pisze:glowanet.pl . Ja za swoją płacę 60 złotych rocznie.
idę na testy na glowanet:P

[edit]
kurna a może tu http://www.laohost.pl/ spróbować?

spt
Kontakt:

Post autor: spt » 27 lut 2012, 13:31

Witam,jestem locksmith i welder,moja strona www.spawtech.net.pl zapraszam.
spt

Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin » 27 lut 2012, 14:15

galeria jest pusta :/
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz

LordRotflBlade666

Post autor: LordRotflBlade666 » 27 lut 2012, 16:30

Marcin pisze:galeria jest pusta :/
Co ty piszesz :P Nie jest pusta :P

kaukaz18
Kontakt:

Post autor: kaukaz18 » 06 mar 2012, 18:44

Rafal L.
Kontakt:

Post autor: Rafal L. » 06 mar 2012, 19:06

Link pierwszy to strona główna.Jak dla mnie szkoda ze po wcisniecou galeria nieznika chociaż połowe loga.W pierwszej chwili myslałem ze pod galerią nić niema dopieroż przewinołem.

Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin » 06 mar 2012, 19:51

Galeria -> elementy dekoracyjne: tabliczka z ulicą Kwiatową 4 to nie czasem działo Macieja i spółki? 8)

dźwięk na stronie drażniący jest
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz

ODPOWIEDZ

Wróć do „ZBIÓR LINKÓW - links”