nasze www
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Słaby CMS wybrałeś, masz zdublowane menu w headline-ie (storna gówna, oferta, galeria, kontakt) a same namiary masz trzykrotnie umieszczone, lekki chaos. Dalej, [Bramy & Ogrodzenia] czy znaczkiem diakrytyczny "&" chciałeś podnieść walor swojej strony? Jak dla mnie korzystniej gdybyś użył polskiego spójnika "i". Dalej, opis prowadzonej działalności, coś co uwielbiam czytać u ślusarzy składających płoty i poręczedawideq pisze:Witam, zapraszam do oglądania strony oraz proszę o wasze sugestie i opinie.
Zdjęcia z galerii to realizacje z przed 2 lat, resztę moich zdjęć jest w złej jakości
dlatego jest ich tak ubogo.
http://stalkowal.pl
zapraszam
trzeba będzie dokonać aby zrealizować zamówienie oraz ustalenia wzoru , terminu i końcowej
ceny realizacji." - zdanie wielokrotnie złożone i trzeba kilka razy je przeczytać w dość szybkim tempie by uchwycić pełen obraz informacji. Rozbij to na 2 osobne zdania, będzie czytelnie. Znowu interpunkcja, i niepotrzebne akapity. ~W tej samej podstronie: " W naszej ofercie możemy zaoferować wykonanie:" - klasyczne masło maślane.
Skoro masz własną domenę stalkowal.pl to dlaczego nie zatroszczyłeś się o adres e-mail z taką właśnie domeną? W tej chwili masz e-mail na jakimś darmowym portalu co nie wzbudza zaufania wśród potencjalnych klientów. NIP i konto bankowe możesz sobie podarować i nie umieszczać na swojej stronie. Skoro NIP to dlaczego nie napisałeś też REGON itd itd. Repertuar twoich prac pozwala mi kwestionować użycia prze ciebie słowa "Kowalski", bo takowych prac, detali po prostu nie ma i na dzień dobry wprowadzasz w błąd klientów, nie mówiąc już o słowie "Artystyczne". Składasz płoty i poręcze z gotowych elementów i to powinieneś wyraźnie przedstawić.
Specjalnie poświęciłem klika chwil, analizując twoją stronę, by pokazać innym forowiczom a szczególnie niezalogowanym podglądaczom, "kreatywność" tworzenia własnych stron www.
pozdrawiam
harlem
-
LordRotflBlade666
harlem, Ale żeś go umieścił daleko pod kreską. Stronę przekopałem od góry do dołu i jest parę błędów w wykonaniu ale nie jest tragicznie. Menu jak Menu takie się standardowo piszę więc nie ma się co przyczepić. Szkoda tylko że nikt nie wykorzystał całej mocy języka php . Za przeproszeniem tyle to można w html napisać
Brakuje mi tam również głębi i siły przekazu jak kto woli ^^
PS. bezpieczeństwo zawartości strony kuleje...
PS. bezpieczeństwo zawartości strony kuleje...
-
dara
-
LordRotflBlade666
idę na testy na glowanet:PBANAN pisze:glowanet.pl . Ja za swoją płacę 60 złotych rocznie.
[edit]
kurna a może tu http://www.laohost.pl/ spróbować?